BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta, KidZania İstanbul'da çocukları sigortacılık serüvenine davet ediyor!----

Anadolu Sigorta, KidZania İstanbul'da çocukları sigortacılık serüvenine davet ediyor!

Anadolu Sigorta, KidZania İstanbul'da çocukları sigortacılık serüvenine davet ediyor!
06 Mart 2024 - 12:44 www.finansgundem.com

Anadolu Sigorta, çocuklarımızın dünyasına renk katmak ve onları sigorta süreçleriyle tanıştırmak amacıyla KidZania İstanbul’da, Bölge Müdürlüğü’nü açtı.

Anadolu Sigorta, çocuklarda sigorta farkındalığı yaratmak amacıyla eğlenceli bir deneyimle öğrenme imkanı sunan KidZania İstanbul’da bölge müdürlüğü açtı. Bu vesileyle, 6 yaş ve üzeri çocuklara ve ailelerine riskin ne olduğunu, riskten korunmaya neden ihtiyaç duyulduğunu ve sigortanın önemini anlatmayı hedefliyor.

67 farklı aktivite alanı ve 120’den fazla mesleğin deneyimlendiği KidZania İstanbul ile gerçekleştirilen amaç ortaklığında “Sigorta kaybettiğini yerine koyar” temalı yeni aktiviteler yer alıyor. Bu aktivitelerde, çocuklar Risk Mühendisi, Hasar Tespit Yetkilisi ve Sigorta Satış Yetkilisi’nden oluşan 3 farklı rolü deneyimleyebilecekler. Risk Mühendisi fabrikalara risk analizi yapmak, Hasar Tespit Yetkilisi ise araç parkuruna hasar tespiti ve bilgilendirme yapmak üzere gidecek. Sigorta Satış Yetkilisi de veteriner kliniğine giderek minik dostlarının sağlığını güvence altına alan “Patim Güvende” hakkında bilgi verecek ve poliçe satışı için bilgileri temin ediyor olacak.

KidZania İstanbul’da gerçekleşen açılış töreninde konuşan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan “Türkiye’nin tek çocuklar ülkesi KidZania İstanbul bünyesine katılarak gelecek nesillere ulaşmak adına önemli bir adım atıyoruz. Uzun yıllardır müşterilerimize sunduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle ülkemizde sigorta bilincinin gelişmesine katkıda bulunuyoruz. Türkiye’nin sigortacılık okulu olma misyonu ile hareket eden Anadolu Sigorta’nın gelecek kuşaklara KidZania İstanbul’daki bölge müdürlüğü aracılığıyla ulaşması, hepimiz için gurur verici ve şirketimizi geleceğe taşıyacak değerde bir yatırım” dedi. 

KidZania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ebru Timur, KidZania İstanbul’da Anadolu Sigorta ile, çocuklara sigortanın değerini ve güvenini aşılamanın önemine değinerek şunları söyledi: "KidZania İstanbul olarak Anadolu Sigorta ile ‘Sigorta kaybettiğini yerine koyar’ diyerek yaptığımız iş birliğinin çıktısı olan aktivite alanımız aynı zamanda sigorta bilincinin artırılmasına da önemli bir katkı sağlıyor. Ziyaretçilerimiz üstlendikleri risk mühendisi, hasar tespit yetkilisi ve sigorta satış yetkilisi rolleri sayesinde sigortanın önemini, işleyişini ve faydalarını pratikte deneyimleyerek öğreniyorlar. Takım çalışması, iletişim, yaratıcı düşünce, motor beceriler ve analitik düşünce gibi birçok önemli kazanım elde ediyorlar. Bu kazanımlar, çocuklarımızın ilham almasına, farkındalık yaratmasına ve yetkinliklerini pekiştirmesine yardımcı oluyor. Biz KidZania İstanbul olarak, çocukların eğlenirken öğrenmeleri için çalışıyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda bize amaç ortağı olan Anadolu Sigorta’ya teşekkür ederiz.”

Anadolu Sigorta Ephesus Ultra Maratonu’nda “Kaybetmek Yok!” diyor

 

Anadolu Sigorta 'Genç Anadolu' projesiyle 2023 yılında 9 yeni iş ortağını bünyesine kattı

 

Anadolu Sigorta, sürdürülebilirliğe katkısını ecordingApp uygulaması ile artırıyor

 

Anadolu Sigorta “İnovasyon Özel Ödülü”ne layık görüldü

 

Anadolu Sigorta’nın proje ortağı olduğu ITEA - Treat Projesi, TÜBİTAK tarafından onaylandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)