BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlbaraka yeni şubesini açtı----

Albaraka yeni şubesini açtı

Albaraka yeni şubesini açtı
06 Şubat 2015 - 09:50 www.finansgundem.com

Albaraka, şubeleşme atağını sürdürüyor. Albaraka, Ordu Fatsa’daki ilk şubesini hizmete açtı

5 Şubat 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen açılışa Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, aslen Fatsa’lı olan Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Prof. Dr. Kerem Alkin, sivil toplum kuruluşları başkanları  ve çok sayıda davetli katıldı.

Albaraka’nın Fatsa’daki ilk şubesini Fatsalıların hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, “1985’ten bu yana imza attığı ilklerle Türkiye’de katılım bankacılığının öncüsü Albaraka, 30 yıla ulaşan deneyimi, uzman insan kaynağı, teknolojik yetkinliği ve global bir finans gücü olma vizyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Gururla paylaşmak isterim ki  2014 yılında belirlediğimiz hedeflerin üzerinde bir performans sergiledik ve şubeleşme açısından da önemli bir atılım gerçekleştirdik” dedi.
Fatsa’da doğup büyüdüğünü belirten Yahşi, “Ben Fatsa’da doğdum, büyüdüm ve tahsilimi Fatsa’da gerçekleştirdim.  Fatsa’da şube açmak benim için son derece önemli ve onur vericiBu güzel bölgenin insanına ve ekonomisine hizmet etmek için burada olmaktan kıvanç duyuyoruz” dedi.

Türkiye ekonomisinin can damarı olan KOBİ’lere desteklerini her geçen gün arttırarak sürdürdüklerini belirten Yahşi, “Katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda üretime ve ticarete finansman sağlama misyonunu en etkin şekilde faaliyetlerine yansıtan bankamız, KOBİ’lerin gelişimine ve ekonomik kalkınmasına desteğini öncelik olarak görmektedir. 2015 yılında KOBİ’lere sunduğumuz finansal desteklerin yanı sıra idari ve finansal danışmanlık ve tecrübe aktarmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)