BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAktifbank'a kredi kartı izni----

Aktifbank'a kredi kartı izni

Aktifbank'a kredi kartı izni
18 Aralık 2013 - 07:48 www.finansgundem.com

BDDK, Aktif Yatırım Bankası'na banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kart ihracı izni verdi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK), Aktif Yatırım Bankası A.Ş.’ye, banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kart ihracı ve bunlarla ilgili faaliyetlerin yürütülmesi işlemleri konularında faaliyet izni verdi. BDDK'nın konu ile ilgili kararı bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı.  Buna göre, Bankaya 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (g) bendi ve Geçici 3 üncü maddesi kapsamında banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kart ihracı ve bunlarla ilgili faaliyetlerin yürütülmesi işlemleri konularında faaliyet izni verilmesine karar verildi.

AKTİFBANK NELER YAPMAYI PLANLIYOR?

Finansgundem.com'un ulaştığı bilgilere göre bu izinle birlikte Aktifbank Genel Müdürü Önder Halisdemir, uzun süredir üzerinde çalıştığı önemli bir projeyi hayata geçirecek.   Bankacılık kulislerinde dünyada benzeri olmayan bir proje olarak konuşuluyor.  Bu projeyi bir Türk bankasının yapıyor olması da herkesi gururlandırıyor.
Aktifbank tüm stadyumlarda girişte bir kimlik kartı olarak kullanılabilecek bir kredi kartı çıkartmayı planlıyor. Bu çok özel bir kart olacak.  Bu proje bir çok standardı bir araya getirecek. Aktifbank’ın e-kent kartının kullanıldığı belediyelerde de kullanılabilecek veya bundan sonra hayatımıza girebilecek eğlence merkezlerinde müzelerde kullanılabilecek özel bir kart olacak. Temassız özelliği de olacak kart ile üzerinizde tek kuruş para taşımadan ulaşım, yemek, maç, müzik, konser, otopark, müze başta olmak üzere aklınıza gelebilecek şehirin tüm aktivitelerinden yararlanma imkanı sağlanacak.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)