BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank Sanat'ta Nehir Özzengin ile "Klasikten Caza"----

Akbank Sanat'ta Nehir Özzengin ile "Klasikten Caza"

Akbank Sanat'ta Nehir Özzengin ile Klasikten Caza
09 Mayıs 2024 - 15:25 www.finansgundem.com

Akbank Sanat, piyano ve müzik eğitimine 4 yaşında başlayan Nehir Özzengin’in klasik müziğin virtüöz eserlerini seslendireceği, 10 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek konserine ev sahipliği yapıyor.

Bugüne kadar birçok farklı ülkede piyano yarışması birinciliklerine sahip olan Nehir Özzengin, caz müziğinin farklı ses ve ritimlerle, piyano ile buluştuğu sıra dışı bir performansa imza atacak. Farklı bir müzik diline ve kendine has tekniklere sahip olan, özgün bir müzisyen olma yolunda emin adımlarla ilerleyen sanatçı, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Nehir Özzengin ile Klasikten Caza

Tarih: 10 Mayıs Cuma 19:00

Yer: Akbank Sanat

Akbank Sanat: www.akbanksanat.com

Facebook: http://www.facebook.com/akbanksanat

Instagram: http://instagram.com/akbanksanat

Twitter:   https://twitter.com/akbanksanat

YouTube: http://www.youtube.com/user/akbanksanat

AKBANK SANAT 30 YAŞINDA

Türkiye’de çağdaş sanatın gelişimini desteklerken, her yaştan sanatseverlerle kurduğu güçlü bağ ile çalışmalarına devam eden Akbank Sanat; yerel ve evrensel mirasın korunarak kuşaklara aktarılması hedefiyle 30’uncu yılını kutluyor. Akbank Sanat’ın farklı disiplinleri bir araya getiren çağdaş ve enerjik yapısı sanat ekosisteminde yeni filizlerin beslenmesine olanak sağlarken büyüyüp olgunlaşanları da kapsıyor. ‘Değişimin hiç bitmediği yer’ olma misyonuyla yılda 700’den fazla etkinlikle sergilerden çağdaş dans gösterilerine, caz konserlerinden seminerlere, söyleşilerden çocuk atölyelerine, film gösterimlerinden çocuk tiyatro gösterilerine uzanan geniş bir yelpazede birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 34’üncü yaşını kutlayan Akbank Caz Festivali ve 20’nci yaşını kutlayan Akbank Kısa Film Festivali; her yıl sadece İstanbul’da değil, üniversite kampüslerine yayılan etkinlikleriyle tüm Türkiye’deki gençlerle bir araya geliyor. Sanatseverleri yıl boyunca dört sergiyle buluşturan Akbank Sanat, ‘Kampüste Dijital Sanat’ projesi ile özel bir dijital sanat sergisi ve yan etkinliklerini de yine kampüslere taşıyor.

Akbank Sanat’tan Dünya Dans ve Dünya Caz Günü’ne özel performans

 

Akbank Sanat Felsefe Seminerleri başlıyor

 

Akbank Sanat'ta Temmuz 2023 ajandası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)