Ana SayfaPara PiyasaYatırım şirketlerinden portföy önerileri---

Yatırım şirketlerinden portföy önerileri

8 / 15
Yatırım şirketlerinden portföy önerileri
01 Eylül 2015 - 15:20 www.finansgundem.com

"FAİZ 11'İN ÜZERİNDE KALIR"

Işık FX Araştırma Müdürü Veli Kocatürk, piyasaların seçim kararma en azından belirsizliğin bir miktar ortadan kalkması olarak baktığını söylüyor. Bu nedenle özellikle Çin'den gelecek haberlerin olumlu olması halinde Türkiye'de İMKB'nin olumlu etkileneceğini belirtip, "Bu durumda dolar/TL'de yeniden 2.90 seviyesinin altı görülebilir. Ayrıca bu dönem ABD verileri de oldukça önemli. ABD'den olumsuz gelecek haberler 2.85 seviyeleri, tersi durumunda ise yeniden 3 TL seviyeleri test edilebilir. Tabii burada seçim sonuçları da çok önemli olacak" diyor.

Kocatürk'e göre, normal şartlarda faiz oranları yüzde 11'in üzerinde kalmaya de­vam edecek. Ancak kurlarda gevşeme ya­şanması durumunda 10.70-10.50 bandının test edilebileceğini öne süren Kocatürk, şu değerlendirmede bulunu­yor:

"Eğer bu süreçte terör ve je­opolitik riskler artarsa 12.50'e kadar yükseliş görebiliriz. Uzun vadede ise 2016 yılı içeri-sinde 3 TL'nin artık normal olduğu ve üzerinde fiyatlamalar görebileceğimizi düşünüyoruz. Eu­ro kanadında ise daha dalgalı bir seyir görülebilir. 3.20-3.35 aralığı seçime kadar korunacaktır."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster