Ana SayfaRöportajlar“Türk İslam Katılım Bankası olsun”---

“Türk İslam Katılım Bankası olsun”

6 / 9
“Türk İslam Katılım Bankası olsun”
17 Mart 2013 - 20:40 www.finansgundem.com

YENİ SAHİPLERİ BİZE SATIŞ FİYATINDAN YÜZDE 5 VERECEKLER
-Yeni katılım bankacılığı lisansları gündemde, lisans verseler katılım bankacılığı yapar mısınız?
Celal Balabanlı:
Ben umutlu görüyorum. Konjonktür de uygun. Benim yorumuma göre bakanlıktan katılım bankası kesin gibi görülüyor. Biz asıl ikinciyi istiyoruz. Bizim isteğimiz ve onunda yöntemi,  Adabank var satamıyorlar bir türlü. Çünkü Uzan korkusundan kimse gelmiyor. Orayı direkt almadılar, Uzan’ın borçlarına karşılık aldılar. İleride Uzan’a bir şey olur diye alınmadı. Lisansı olan banka alınmaz mı? Ticaret Bankası’nın 550 milyonu var, alsın onu. Alır, ne olur, lisanslı bir Türk bankası kurulmuş olur, bu kadar basit. TMSF Başkanlığı da büyük bir başarı elde eder. Bir İslam Bank’ı kurar, bir de Türk Bank’ı kurar, BDDK’ya bile gerek kalmaz. Bu benim basit bir önerim yani. Hayal değil ikisi de olabilir. 
Biz hissedar değiliz artık. Kimse yeni sahipler, bize satış fiyatından yüzde 5 verecekler. Biz mağdur olmuş bir kitleyiz. Ama öncelik tabelamızın asılması. İslam Bank olabilir ama Türkiye Ticaret Bankası mutlaka olmalı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MUSTAFA ATİK19 Mart 2013 17:49

    KİNCİ ADRES TÜRKBANK İSMİ YETERLİ OLACAKTIR.İNANIYORUM O GÜNLER ÇOK YAKIN......SEVGİLER.

  • SUAYİP EREN18 Mart 2013 10:21

    ODÖNEMDE YAPILAN YANLIŞ UYGULAMALR.VE KASTİ HAREKETLER.BİR ÇOK YATIRIMCI VE ÇOK ORTAKLI İŞLETMELER BATTI VEYA BATIRILDI BEYAZ KIRMIZI YEŞİL SERMEYE DİYE CEPE ALINMIŞTI.AÇILMASI İNŞALLAH ORTAKLARINA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.

  • KADRİYE CAN18 Mart 2013 09:43

    TÜRK TİCARET BANKASINA GECE GÜNDÜZ HİZMET VERMİŞ 13 YILLIK ÇALIŞANI OLARAK BANKAMIZIN YENİDEN DİRİLİŞİNİ GÖRMEKLE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİNİ YAŞAYACAĞIZ. TEŞEKKÜRLER

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster