Ana SayfaRöportajlarMüthiş bir teknoloji---

Müthiş bir teknoloji

8 / 9
Müthiş bir teknoloji
23 Mayıs 2013 - 15:20 www.finansgundem.com

-T-Bank çalışanlarının hayatlarında neler değişecek?

İlhan Zeki Köroğlu: Tabi iş yapma kültürümüz değişecek ve değişiyor. Amaç değişmiyor. Ama bizim o bilgiyi diyelim ki pazarlama bölümüne veya müdürüne veya şube müdürüne ulaştırana kadar harcadığımız geri planda mutfaktaki zaman çok değişecek bizim için. Rapor hazırlayan için, o raporu oraya getirene kadar kullanılan manuel ve otomatik sistemlerin nerelerden hangi yollardan geçtiği çok fark edilecek. Verilerimiz tek bir merkezde toplandığı için ve bununla ilgili olarak da o veri tabanında bölümlerin, şubelerin, kişilerin ihtiyacına uygun raporlamaların hazırlanması ve onun sürekli hale gelmesi çok kolay olacak.
Bakın benim 27 şube için  bir tane IT müdürüm var. 150 şubem de olsa benim yine bir tane IT müdürüm olur. Bir tane operasyon GMY’si var 27 şube için, 150 şubem de olsa benim yine bir müdürüm olur. Karargahı yönetenler çok az artar ama diğer tarafta çalışan sayısı artabilir.

Haragopal Mangipudi: Verimli bir sistem verdiğinizde çalışanların daha üretken olduğunu da görüyoruz. O yüzden de çalışan başına düşen verimlilik kat kat artıyor. Dolayısıyla denetlenebilir ve sağlam bir platform kurmuş iseniz eğer, muhtemelen çalışanlarınız da yaptıkları işi daha çabuk büyüteceklerdir. Çünkü sisteme duydukları güven burada çok önemli. Ve yeni bir segmentle karşılaştıklarında da çalışanlar yeni bir ürünü tanımlama kolaylığı içerisinde dahil olacaklar, işleri daha kolay olacaktır. Ve bu sistem sayesinde İlhan Bey ve çalışanlar daha erken evlerine gidecektir.    
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster