Ana SayfaRöportajlarMüthiş bir teknoloji---

Müthiş bir teknoloji

4 / 9
Müthiş bir teknoloji
23 Mayıs 2013 - 15:20 www.finansgundem.com

INFOSYS UÇTAN UCA EVRENSEL KAPSAMLI BİR BANKACILIK ÇÖZÜMÜ

-T-Bank ve Infosys işbirliği sonucunda bankacılık hizmetlerinde ilk kez ne tür yeniliklerle karşılayacağız?

Haragopal Mangipudi: İlhan Bey de buna cevap vereceklerdir ama, ben şunları söyleyebilirim; hedef daha hızlı büyümenin kaydedilmesidir ve daha büyük hacimlerin işlenebilme yetisine geliştirmektir. Bu sayede de piyasada avantaj kazanmak ve aynı zamanda yasal uygunluk açısından da bir avantaj kazanmaktır. Örneğin BDDK’nın şimdiki gerekliliklerine uygunluk sağlamak değil, aynı zamanda bir değişikliğin olması durumunda da ivedilikle ona yanıt verebilmektir.    

-T-Bank dışında Türkiye’de başka çalıştığınız banka var mı?

Haragopal Mangipudi: Şu anda yok ama, gelecekte olabilir. Biz her zaman bankalarla konuşuruz. İlhan Bey’e sözü vermeden önce, Infosys uçtan uca evrensel kapsamlı bir bankacılık çözümüdür. Pek çok alanda sunduğu ürünler var. Bunlar arasında çekirdek bankacılık, müşteri ilişkileri yönetimi, hazine, kanal bankacılığı, mobil bankacılık, dijital ticaret ve varlık yönetimi var. Bu arada belirli alanlarda Infosys bir inovasyon partneri ortağı olmuştur. KOBİ, sosyal alan, medya, sosyal mobil, analitik ve bulut alanlarında. Biz bu alanlara inovasyon getiriyoruz. Şimdi segmentleri düşünecek olursak Infosys birinci katman dediğimiz trilyon dolarlık yapılardan tutun da, daha küçük olan o varlık bankacılığı kısmına kadar hizmet verebiliyor. Bu da özellikle önemli çünkü gelişmekte olan piyasaların atağa kalkması için bütün bunlara teknolojinin dahil edilmesi gerekir. O yüzden Infosys 5 yılı aşkın bir süredir bütün sektör analistleri tarafından lider olarak görülüyor. Yaptığımız yatırım ve şimdi T-Bankla yapacağımız uygulamayla birlikte de sadece küresel bir lider olmakla kalmıyoruz, aynı zamanda da Türkiye’nin karşısına hazır bir oyuncu çıkıyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster