Ana SayfaPara Piyasaİşte piyasanın yeni dengeleri ---

İşte piyasanın yeni dengeleri

2 / 18
İşte piyasanın yeni dengeleri
10 Nisan 2014 - 06:44 www.finansgundem.com

RİSK Mİ, FIRSAT MI?

Piyasalar yeni süreci kısa vadede bu şekilde fiyatlarına yansıtmış görünüyor. Peki, bundan sonra ne olacak? Piyasalar iyimser mi, kötümser mi? Borsa yükselmeye devam edecek mi? Bu yaşananlar yalancı bahar mı? Yabancılar, yükselişi satış fırsatı olarak mı kullanacak? Döviz, faiz ve altında yeni hesaplar nasıl olacak? Portföyler nasıl hazırlanacak? Aracı kurum ve portföy yönetim şirketlerinin üst düzey yöneticilerine bunları sorduk. Piyasaların bahar hesaplarını araştırdık.

Oaktree Capital’ın kurucusu Howard Marks, “Çoğunluk iyimserken menkul kıymet fiyatları getiriden ziyade risk içerir. Çoğunluk kötümserken ise menkul kıymet fiyatları içerdiği riskten daha fazla getiri potansiyeli sunar” diyor. Ancak aracı kurum ve portföy yönetim şirketlerinin genel müdürleri ile yaptığımız mini anketin sonuçlarına bakıldığında seçimlerin ardından iyimser olanlar da var, kötümser olanlar da. Anketimize katılanların yedisi piyasalarda yeni dengelerin oluştuğunu söylerken, 10’u volatilitenin devam edeceği kanaatinde. Bu durumda “Menkul kıymetler risk mi içeriyor yoksa getiri potansiyeli mi sunuyor? Sorusuna net bir yanıt vermek güç görünüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oyuncu10 Nisan 2014 18:28

    Risk almanın en güvenli yolu dövize yatırımdır! Dövizde bekleyen çok kazanacak!

  • CARRY TRADE Mİ?10 Nisan 2014 16:46

    CARRY TRADE Mİ KALDI BİRADER,HER YÜKSELİŞTE GÖMÜYORLAR ,YABANCI ORANI BORSA YÜKSELİNCE ORANSAL YÜKSELİYOR GİREN PARA KOMİK TUTARLARDA DİKKAT ETMELİ,ÇOK RİSK VAR HALA.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster