Ana SayfaBankacılıkİşte bayramlık krediler---

İşte bayramlık krediler

5 / 18
İşte bayramlık krediler
21 Temmuz 2014 - 06:41 www.finansgundem.com

Tatile gidene bayram kredisi

İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kampanyası ile bu bayramda da nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin finansman ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. 4 Ağustos’a kadar geçerli olan kampanya kapsamında, serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, bireysel nitelikli her türlü nakit ihtiyaçları için aylık %0,93’ten başlayan faiz oranlarıyla 36 ay vadeye ve 50.000 TL’ye kadar farklı kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor. 

Banka nezdinde ek hesabı, kredi kartı ve en az bir adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunan müşteriler, kendilerine özel sunulan Maksimum İhtiyaç Paketi kapsamında tahsis ücreti indiriminden yararlanabiliyor, dileyen müşteriler masrafsız kredi seçeneği ile tahsis ücreti ödemeden de İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kullanabiliyor. Banka tarafından yapılan açıklamada, “İş Bankası ile özdeşleşen Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasına Türkiye genelindeki tüm müşterilerimiz yoğun şekilde ilgi gösteriyor. Buna bağlı olarak, kullandırılan kredi tutarı ve kredi kullanan müşteri sayımız her kampanya döneminde bir öncekine göre artış gösteriyor. Serbest meslek sahipleri, ücretli çalışanlar ve emekliler gibi toplumun farklı kesiminden müşterilerimiz, bireysel nitelikli her türlü nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi’ni kullanıyor. Bu yıl Ramazan Bayramının rastladığı dönem itibarıyla müşterilerimiz, bayrama yönelik harcamalarının yanı sıra tatil, evlilik, eğitim gibi çeşitli ihtiyaçları nedeniyle İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kullanmayı tercih ediyor. Bu kapsamda, tatil ihtiyaçları için İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kullanan çok sayıda müşterimiz bulunuyor” denildi. 

Esnaf ve KOBİ’ye 3 ay ödemesiz kredi 

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere verdiği desteği Ramazan Bayramı öncesinde de sürdürüyor. Esnafa Bayram Kredisi Kampanyası ile bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen KOBİ’lere cazip faiz oranları ile kredi desteği sağlıyor. Bu kampanya ile nakde ihtiyaç duyan işletme sahipleri ister ilk 3 ay ödemesiz toplam 12 ay vadeli isterse de cazip faiz oranlarıyla 36 aya varan vadeli kredilerden faydalanabiliyor. Banka, 25 Temmuz 2014 tarihine kadar geçerli olacak kampanyamız ile Ramazan Bayramı öncesinde nakde ihtiyaç duyan esnaf ve KOBİlerin finansman ihtiyaçlarına destek olmayı hedefl iyor. Bankadan yapılan açıklamada, şöyle denildi: “Özellikle dönemsel olarak nakde ihtiyaç duyabilecek esnaf müşterilerimizin nakit akışlarına ve dönemsel satışlarına uygun çözümler üretmeye çalışıyoruz. Ekonomideki anlık değişmeler paralelinde hızla aksiyon alabilen esnaf ve KOBİlerimizin ihtiyaçlarını aynı esneklik ve süratle karşılıyoruz. Esnafa Bayram Kredisi Kampanyası ile müşterilerimize 3 ay ödemesiz seçeneği de bulunan cazip avantajlarla kredi desteği sağlıyoruz. Esnafa Bayram Kredisi kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye www.istekobi. com.tr/esnafadestek adresinden ve en yakın İş Bankası Şubesi’nden ulaşılabiliyor.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster