Ana SayfaBankacılıkİşte bayramlık krediler---

İşte bayramlık krediler

4 / 18
İşte bayramlık krediler
21 Temmuz 2014 - 06:41 www.finansgundem.com

Yapı Kredi’den günde 10 TL’ye kredi

Yapı Kredi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı'na özel masrafsız kredi kampanyası ile tüketicilere nakit ihtiyaçlarını karşılayabilme fırsatı sunuyor. Bayrama özel kampanyasından yararlanacak müşteriler günde yalnızca 10 TL ödeyerek, üstelik hiçbir masraf olmadan 9.000 TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabiliyor. Tüm çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahiplerinin faydalanabileceği kampanya 31 Temmuz 2014 tarihine kadar devam edecek. Yapı Kredi müşterileri; İnternet Şubesi, SMS veya Yapı Kredi ATM’leri üzerinden Kredi Şimdi ile kolayca kredi başvurusu yaparak sonucunu anında öğrenebiliyorlar. SMS ile başvuru yapmak için “Bireysel( boşluk) TCKN(boşluk) Aylık net geliri” yazıp 4411’e mesaj atmaları yeterli oluyor. 

Bayramda nakit ihtiyacı 

Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, bayram kredisi kampanyalarının uygun fırsatlarla sunulması nedeniyle tüketicilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Ülgen, söz konusu kredi kampanyası ile ilgili olarak, “Bayram tatillerinde bazı tüketiciler akrabalarını ziyaret etmeyi tercih ederken bazılarıysa bu tatili şehir yaşamından uzaklaşma ve dinlenme fırsatı olarak görüyor. Seyahat ve hediye harcamaları, nakit ihtiyaçlarının artmasına neden oluyor. Bu anlamda tüketicilerin bayramda nakde ihtiyaç duyduğunu söyleyebiliriz. Bankalar, bayram harcamalarının hane bütçesini olumsuz yönde etkilememesi için bu doğrultuda ihtiyaç kredileri sunuyor” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster