Ana SayfaBankacılıkİşte bayramlık krediler---

İşte bayramlık krediler

8 / 18
İşte bayramlık krediler
21 Temmuz 2014 - 06:41 www.finansgundem.com

Burgan Bank’tan bayram ve tatil kredisinde düşük masraf

Burgan Bank, “İhtiyaçlarınızı değil kredi ödemelerinizi erteleyin” sloganıyla geliştirdiği Ramazan Kredisi’ni müşterilerin harcamalarının yoğunlaştığı bu dönemde düşük faiz ve 2 aya kadar taksit erteleme imkanları ile müşterilerine sundu. Temmuz sonuna kadar devam edecek Ramazan Kredisi, 27 Temmuz’da başlayacak Şeker Bayramını da kapsadığı için, müşterilerin bayram ihtiyaçlarını karşılamalarına da imkan sağlayacak. Burgan Bank müşterilerinin Şeker Bayramı için faydalanabilecekleri bir diğer paket de “Tatil Kredisi”. Yılın dört mevsimi boyunca geçerli olan “Tatil Kredisi” Şeker Bayramını tatil yaparak değerlendirmek isteyenler için avantajlı faiz oranı ve düşük masrafl ı bir seçenek olarak öne çıkıyor. 

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş, “Şeker Bayramı, pek çok müşterimiz için şehir dışındaki aileleriyle görüşmek, memleketlerine gitmek ya da yaz aylarına denk gelen bayramı tatil yaparak değerlendirmek için güzel bir fırsat olacaktır. Müşterilerimizin bayramda aileleriyle bayramlaşabilmeleri ya da hayallerindeki tatili gerçekleştirmeleri için bu dönemdeki ihtiyaçlarına cevap olabilecek iki kredi fırsatımız var. Ramazan başında müşterilerimizle buluşturduğumuz Ramazan Kredisi, 2 ay taksit erteleme imkanı sunuyor. Uygun faiz oranları ile öne çıkan Tatil Kredisine ise müşterilerimiz tüm yıl boyunca başvurabiliyorlar. Ürünlerimizi, müşterilerimizin dönemsel ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak doğru zamanda ve uygun fırsatlarla geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda sunduğumuz kredi olanaklarımızla müşterilerimizin bayram coşkularına ortak olmak istiyoruz ” dedi. 

Bireysel müşteriler; “Ramazan Kredisi” ve “Tatil Kredisi”ne Burgan Bank şubelerinden, www.burgan. com.trinternet adresinden, 0850 222 8 222 numaralı Burgan Bank çağrı merkezini arayarak başvurabilecekler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster