Ana SayfaBankacılıkİşte bayramlık krediler---

İşte bayramlık krediler

11 / 18
İşte bayramlık krediler
21 Temmuz 2014 - 06:41 www.finansgundem.com

Akbank yaz boyunca taksit erteliyor

Akbank, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da özel kampanyalarıyla müşterilerine avantajlar sunuyor. Akbank, herkesin nakit ihtiyaçlarını, avantajlı tüketici kredileriyle karşılıyor. Ramazan Bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini Ramazan sonrasına erteleyen herkesin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için tüketici kredisinde Ramazan’a özel çok avantajlı kampanya başlatan banka, dileyen herkese 36 vadeyle alacakları 2,500 TL krediyi, aylık 90 TL taksitle ve çok uygun masrafl arla kullanılabiliyor. 

3 ay erteleme fırsatı 
Yaz aylarının müşterilerinin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem olduğunu vurgulayan Akbank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, “Biz de Akbank olarak, bunun bilinciyle geliştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen kampanyalarımızla, Ramazan ayını müşterilerimiz ve tüm tüketiciler için kolayca ve keyifl e geçirecekleri bir döneme dönüştürüyoruz. Ramazan Bayramının da yaza denk gelmesi ile birlikte, bayram öncesi ve sonrası harcamalar da müşterilerimizin nakit ihtiyacını arttırıyor. Bu amaçla, Ramazan Bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini Ramazan sonrasına erteleyen müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için ihtiyaç kredisinde Ramazan’a özel çok avantajlı bir kampanya düzenliyoruz” dedi. 

“Kampanyamızda müşterilerimize düşük faiz ve taksit avantajı yanısıra, kredi taksit ödemelerini 3 ay süre ile erteleme fırsatı da sunuyoruz” diye sürdüren Galip Tözge, kampanya kapsamında kredi kullanacak Akbank müşterilerinin aldıkları kredinin taksit ödemelerini yaz boyunca erteleyip ödemelerine Eylül ayında başlayabileceklerine dikkat çekti.

Market ya da akaryakıt alışverişlerine chip-para 
Akbank kredi kartı sahipleri ayrıca Ramazan ayı boyunca tüm market ve akaryakıt istasyonlarında geçerli Akbank kampanyasıyla, 100 TL ve üzeri 3. alışverişte 20 TL, 6. alışverişte 30 TL olmak üzere toplam 50 TL chip-para kazanabilecekler. Axess, Wings ve Fish kart sahiplerinin, bu kampanyadan faydalanmak ve 31 Temmuz’a kadar yapılacak alışverişlerden ekstra chip-para kazanmak için kartlarını kullanmaya başlamadan önce RAMAZAN yazıp 4566’ya SMS göndermesi yeterli olacak. Akbank, kredi kartı dışında, alışverişte hesabını bilenlerin banka kartı Neo sahipleri için de 50 TL chip-para ödüllü bir Ramazan Kampanyası düzenledi. 20 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında Neo kart sahipleri 5 adet 75 TL ve üzeri akaryakıt veya market alışverişi yaptıklarında 50 TL chip-para kazanacaklar. Akbank müşterilerinin kampanyadan faydalanmak için FIRSAT yazarak 4566’ya SMS göndermesi yeterli olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster