Ana SayfaBankacılıkİşte bayramlık krediler---

İşte bayramlık krediler

17 / 18
İşte bayramlık krediler
21 Temmuz 2014 - 06:41 www.finansgundem.com

ING Bank’tan İhtiyaç ve KOBİ kredilerinde bayram fırsatı

ING Bank, Ramazan ayı ve bayram dönemi boyunca ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine 99 TL’den başlayan taksitlerle artan taksitli kredi fırsatı sunuyor. Üstelik bu kampanyadan KKB Risk Raporu skoru 1600 ve üzerinde olan tüm müşteriler yararlanabilecek. Ayrıca esnafı da unutmayan ING Bank, bayrama özel 2 ay ödemesiz dönem kolaylığı sunuyor. Kampanya kapsamında 36 ay vadeli 7.000 TL kredinin taksitleri ilk sene 99 TL, ikinci ve üçüncü senelerde ise 345 TL eşit taksitli olarak ödenebilecek. 

Kişiye özel kredi fırsatı 
ING Bank’ın borcuna sadık müşterilere özel sunduğu kişiye özel kredi fırsatları ile tüketiciler ister kredi taksitlerini; ister kredi faiz oranlarını düşürebilecekler. Kampanya kapsamında müşteriler ister 99 TL’den başlayan taksitlerle 7.000 TL, ister %1,09’den başlayan faiz oranları ile 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Bankanın diğer avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyaları bu dönemde de tüketicilerin kullanımında olacak. 

KOBİ’lere 2 ay ödemesiz dönem kolaylığı 
KOBİ’lerin bayram öncesi olası nakit ihtiyaçlarını da unutmayan ING Bank, 2 ay ödemesiz dönem ayrıcalığı sağlıyor. 14 Temmuz – 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında ING Bank müşterilerine özel fi yatlamalarla TL taksitli krediler sunuyor. Müşteriler, ihtiyaç ve KOBİ kredisi başvurularını, ING Bank şubelerinden, www.ingbank.com.tr internet sitesi üzerinden veya 2205’e TCKN bilgisini SMS atarak yapabilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster