Ana SayfaBankacılıkBankalardan velilere kredi desteği---

Bankalardan velilere kredi desteği

7 / 9
Bankalardan velilere kredi desteği
22 Nisan 2014 - 10:35 www.finansgundem.com

FAİZ YÜZDE 1.29’DAN BAŞLIYOR

Akbank, velilere çocuklarının okul, dershane veya özel kurs ücretleri ile buna bağlı yan harcamaları için kredi desteği sağlıyor. Halen yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranları ile maksimum üç yıl vadeli eğitim kredisi sağladıklarını söyleyen Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Galip Tözge, ‘İsteyen müşterilerimiz kredilerini şimdi kullanıp ödemelerine üç ay  sonra başlayabiliyor. Dileyen müşterilerimize yüzde 1,46 faiz ile dosya masrafsız kredi seçeneği de sunuyoruz. Başvuru sırasında kimlik ve gelir belgelerinin yanı sıra okul faturasını da talep ediliyor’’ diyor.

Akbank, MBA öğrencilerine de kredi kullandırıyor. Özellikle son yıllarda MBA programlarına yönelik kredi talebinin arttığına dikkat çeken Tözge, bu nedenle Sabancı Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi    ile özel işbirlikleri kurdukları bilgisini veriyor. Banka, MBA öğrencilerine uzun vadeli ve ödemesiz dönemli kredi seçenekleri sunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster