Ana SayfaBankacılıkBankalardan velilere kredi desteği---

Bankalardan velilere kredi desteği

2 / 9
Bankalardan velilere kredi desteği
22 Nisan 2014 - 10:35 www.finansgundem.com

YAZ OKULLARINA KREDİ

Vakıfbank, ilköğretimden lise son sınıfa  kadar tüm eğitim öğretim harcamaları ile  ön lisans , lisans, yüksek lisans ve doktora harcamaları için ‘Eğitim Kredisi’ kullandırıyor.   Bu krediden devlet okulları, özel okullar, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan izinli kurslar, dershaneler ( üniversite ve liselere hazırlık, resim, dans, halk oyunları, müzik, yabancı dil, yüzme vb), spor okulları, yaz okulları ve buna benzer eğitim kültür hizmetleri veren kurumlarda eğitim gören öğrenciler yararlanıyor. Banka ayrıca yurt dışında eğitim görenlere de kredi veriyor.

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Eroğlu, ‘Eğitim Kredisi kullanmak isteyen müşterilerimizden gelir belgesi veya diğer gelir belgeleri ( kira kontratı, mevduat hesap cüzdanı vs), öğrencinin öğrenim gördüğüne dair belge ( öğrenci kimliği, yazı, sınav kazandı belgesi ) istiyoruz’ diyor.

Eğitim kredilerine daha düşük faiz oranı uygulayan bankanın Nisan ayı boyunca süren kampanyasında 40 bin TL’ye kadar 12 aya varan vade seçenekli kredisinin faizi yüzde 1.15.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster