Ana SayfaBankacılıkBankalardan velilere kredi desteği---

Bankalardan velilere kredi desteği

3 / 9
Bankalardan velilere kredi desteği
22 Nisan 2014 - 10:35 www.finansgundem.com

TAKSİT ERTELEME İMKANI

Garanti Bankası eğitim kredisi kapsamında ilkokuldan üniversite ve yüksek lisans programlarına kadar her seviyedeki eğitime kredi sağlıyor. Tüm özel okullara yönelik çeşitli kredi alternatifleri sunduklarını söyleyen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, kredi koşullarına ilişkin şu bilgiyi veriyor: “Aylık eşit taksitli eğitim dönemi  boyunca sabit, sonrasında artan taksitli seçeneklerimiz var . Ayrıca okullarla yapılan protokoller doğrultusunda Kredili Mevduat Hesabı kullandırıyoruz. Kayıtlar esnasında okullara açtığımız stantlar üzerinden anında işlem de yapabiliyoruz.”

Garanti Bankası, 15-25 yaş aralığındaki öğrencilere ’’Harçlık Hesabı’’ da açıyor. Bu hesaplara Hesap İşletim ve havale ücreti almıyor. ‘Tam destek ‘ hesabında ayrıca kişilere vade uzatma, taksit erteleme veya ek kredi talep etme imkanı da sağlıyor.
Garanti Bankası halen 3 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli eğitim kredileri için yüzde 0.99, 10 bin TL 36 ay vadeli kredi için yüzde 1.29 faiz uyguluyor. Söz konusu bu krediler için banka müşterilerinden sırasıyla 243 TL ve 600 TL talep ediliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster