Ana SayfaBankacılıkBankalardan velilere kredi desteği---

Bankalardan velilere kredi desteği

5 / 9
Bankalardan velilere kredi desteği
22 Nisan 2014 - 10:35 www.finansgundem.com

TEST SİSTEMİ UYGULUYOR

Yapı Kredi, gelirini beyan eden veli veya öğrencilerin yurtiçi veya yurtdışındaki okul öncesinden başlamak üzere üniversite hatta üniversite sonrası yüksek eğitimlerine kadar tüm aşamalardaki eğitimlerine finansman sağlıyor. 50 bin TL’ye kadar eğitim kredisi kullandıran Yapı Kredi’nin faiz oranı ise yüzde 1.34’ten başlıyor.

Öte yandan eğitimin finansmanı amacıyla TEST’i hayata geçiren Yapı Kredi sayesinde anlaşmalı eğitim  kurumlarındaki velilere yıllık eğitim, servis ve yemek ücreti tutarında kredi  limiti tanımlanıyor.  Velinin hesabında yeterli bakiye olmaması durumunda TEST limiti ile ödeme zamanında yapılıyor. Bu hesapta günlük faiz işletiliyor.  Yapı Kredi halen TEST kapsamında kullandırdığı kredilere aylık yüzde 2.02 faiz uyguluyor. Yapı Kredi, özel anlaşma yapılan ve TEST kapsamındaki okulları ise şöyle sıralıyor: Koç ve Yeditepe Üniversiteleri, Bilkent Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, İz Çocuk Gelişim Danışmanlık, İzmir, Tarsus ve Üsküdar SEV okulları, İzmir Amerikan Koleji, BRY Eğitim Hizmetleri.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster