Ana SayfaBankacılıkBankalardan emekliler için kampanya yarışı!---

Bankalardan emekliler için kampanya yarışı!

8 / 9
Bankalardan emekliler için kampanya yarışı!
04 Nisan 2016 - 14:28 www.finansgundem.com

7/24 ASİSTANS HİZMET VAR

VakıfBank emekli maaşını banka aracılı­ğıyla alan müşterilerine yönelik olarak "Hal­den Anlayan Emekli Bankacılığı Paketi"ni çıkardı. Söz konusu pakete dahil olanlar, uygun faiz oranlı kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabiliyor.  Ayrıca, Milplus özellikli kredi kartı haricindeki kre­di kartları ve yakınları için çıkaracakları ek kredi kartları için aidat ücreti de ödemiyorlar.
Yine bu kapsamdaki emekli müşterilerinin hesaplarından hesap işletim ücreti almadıklarını açıklayan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Saydam, "Ayrıca emekli müşterile­rimiz ülke genelinde istedikleri VakıfBank Şubesi'nden herhangi bir ücret kesintisi olmadan maaşlarını çekebiliyor. Yine bu kapsamda emekli müşterilerimize yedi gün 24 saat asistans hizmetleri ile medikal destek hizmetlerinden avantajlı şekilde yararlanabilme ve ücretsiz HGS etiketi alma imkanı sağlıyoruz" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster