Ana SayfaBankacılıkBankalardan emekliler için kampanya yarışı!---

Bankalardan emekliler için kampanya yarışı!

4 / 9
Bankalardan emekliler için kampanya yarışı!
04 Nisan 2016 - 14:28 www.finansgundem.com

EMEKLİ YAKININI GETİRENE 50 TL

Türkiye İş Bankası, "Emekli Paketi" ile SGK emeklilerinin ihtiyaç duyabilecekleri bankacılık ürünlerini avantajlı fiyatlarla sağlıyor. Türkiye iş Bankası Bireysel Ban­kacılık Pazarlama Müdürü Engin Topaloğlu, "Emekli Paketi'nin içeriği hakkında şu bilgiyi veriyor: "Emekli Paketi müşterilerimize, hem mevduatları için hem de ihtiyaç    kredileri için özel faiz oranları sunuyoruz.

Ayrıca kredi kartımızı kullanan emeklilerimize tek sefere mahsus 50 TL değerinde 'Hoş Geldin MaxiPuanı' hediye ediyoruz. Bunun dışında her ay alışveriş tutarları üzerinden kazanacakları MaxiPuan'ın yüzde 20'si kadar ekstra MaxiPuan kazanıyorlar. Ayrıca emekli maaşlarının yattığı vadesiz hesaptan Hesap İşletim Üc­reti, kredi kartı ve ek kartlarından da yıllık ücret tahsil etmiyoruz."
Bunun dışında emekliler, İşCep, isbank.com.tr İnternet Şubesi ve 0850 724 0 724 no'lu telefon şubesi kanalıyla gönderdikleri havaleler için hiçbir ücret ödemiyor. Yine ay boyunca yapacakları üç EFT işle­mi de bedavaya geliyor. Engin Topaloğlu'nun verdiği bilgiye göre, söz konusu kampanya 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster