Ana SayfaBankacılıkBankalardan emekliler için kampanya yarışı!---

Bankalardan emekliler için kampanya yarışı!

7 / 9
Bankalardan emekliler için kampanya yarışı!
04 Nisan 2016 - 14:28 www.finansgundem.com

İLK MAAŞINI ALANA HEDİYE

DenizBank bugünlerde ilk emekli maaşını DenizBank'tan alan emeklilere özel bir kampanya sürdürüyor. Buna göre ilk emekli maaşını DenizBank'tan alanlar bir adet otomatik fatura ödeme talimatı verip, kredili mevduat hesabı açtırmaları ve üç yıl boyunca da emekli maaşını DenizBank'tan almalarını taahhüt etmeleri karşılığında, 300 TL nakit promosyon alabiliyor. DenizBank'tan emekli maaşı alanlara bunun dışında   çok sayıda avantaj sağladıklarını da söyleyen Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, konuya ilişkin olarak şunları belirtiyor:
"Emekli müşterilerimiz şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ayrıca ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirim­li faiz oranları, başka bankalardaki kredi borçları için özel taksit ve va­de avantajlarından faydalanıyor, mevduatlarına özel faiz oranı alabili­yorlar. Emeklilerimiz ayrıca İletişim Merkezi ve AçıkDeniz internet şubesinden ücretsiz EFT ve havale yapabiliyor, hesap işletim ücreti ödemiyor ve kiralık kasa hizmetimizden indirimli yararlanıyorlar."
DenizBank, dileyen emekli müşterilerine, emeklilere özel tasarlanan kredi kartı "Emekli Bonus"u da veriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster