Ana SayfaBankacılıkBankalardan emekliler için kampanya yarışı!---

Bankalardan emekliler için kampanya yarışı!

3 / 9
Bankalardan emekliler için kampanya yarışı!
04 Nisan 2016 - 14:28 www.finansgundem.com

GOLDMASTER ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM

Akbank, emekli maaşını Akbank'a taşıyanlara üç yılda toplam 300 TL chip-para hediye edi­yor. "Hoş geldin" hediyesine ilave olarak emekliler ayrıca maaş aldıkları süre içinde yaptıkları havale işlemleri ve şube dışı ka­nallardan yapacakları tüm EFT’leri de üc­retsiz gerçekleştiriyor. Ayrıca emekliler maaş hesapları için hesap işletim ücreti de ödemiyor.

Bunun için emekli­lerin şubelere sadece kimlikleriyle gelmelerinin yeterli olduğunu söy­leyen Akbank Bireysel ve Özel Bankacılıktan So­rumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, "Maaşını Akbank'a taşıyan emekliler şu­belerimizde beklemeden öncelikli hizmet alıyor, 'Emeğe Vefa' dünyasının avantajlarından anında faydalanmaya başlıyorlar. Fırsatlarımız bankacılık avantajlarıyla sınır­lı da değil; Akbank olarak Goldmaster işbirliği ile emekli müşterileri­mize Goldmaster, Philips, Medisana, Vivanco, Svvisscharger, Barkan ve iDance marka seçili ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı su­nuyoruz" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster