Ana SayfaBankacılıkBankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları---

Bankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları

6 / 7
Bankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları
27 Temmuz 2016 - 12:09 www.finansgundem.com

ŞUBE TCR OTOMASYONU VE YATIRIM GERİ DÖNÜŞ ANALİZİ

Etkinliğin ikinci bölümünde “Sorundan-Çözüme TCR Süreci” konulu bir sunum yapan Glory Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Carlos Molina, “ROI - Yatırım geri dönüş analizi” hakkında da ayrıntılı bilgi paylaşımında bulundu. Molina sunumunda, tipik parametre değerleriyle örnek bir hesaplama yapılarak, TCR geri dönüş analizinin formülize edilebildiğine değinirken, bu formüllerin anlamlı olması adına, global pazardan reel örneklerin elde etmiş olduğu ölçülebilir, ölçülemeyen faydaların sağladığı kazanımları da ayrıntılı bir şekilde anlattı. Türkiye’de faaliyet gösteren bankalar için de aynı hesaplamaların yapılabileceğini vurgulayan Molina, dileyen bankalar için bu çalışmayı Protem ile birlikte yürütebileceklerinin altını çizdi. 

ATM OLARAK BİLE KULLANILABİLİYOR 

ATM cihazlarının temel olarak para yatırma ve çekme işlemlerinde kullanıldığını, diğer işlemlerin internet veya mobil bankacılık uygulamaları kullanılarak yapıldığını belirten Yavuz Gürlek, Protem tarafından geliştirilen yazılım arayüzü ve akıllı telefon uygulaması sayesinde, banka müşterilerinin mobil bankacılık uygulamasını kullanmak suretiyle dilediği zaman para çekme ya da yatırma rezervasyonu yaparak cihaza para yatırma-çekme imkanı sunduğunu belirtti. Böylece banka müşterisi kart kopyalanması, sıra bekleme, limitli yatırma-çekme gibi dezavantajları RBG 200 sayesinde avantaja çevirmiş oluyor.  

RBG 200, üzerinde yüklü olan tüm ülke paralarının 1 defada ve karışık olarak yatırılmasına ve istenen adetlerde çekilmesine olanak tanıyor. Sunum sırasında yapılan interaktif gösteride akıllı telefon mobil bankacılık uygulaması ile “Topless ATM” olarak kullanımı sağlanan RBG 200 cihazından aynı anda TL, ABD Doları ve Euro para cinslerinin karışık olarak bir defada yatırılması ve karışık olarak bir defada çekilmesi işlemleri katılımcılara gösterildi. 


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster