Ana SayfaBankacılıkBankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları---

Bankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları

7 / 7
Bankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları
27 Temmuz 2016 - 12:09 www.finansgundem.com

BANKA YÖNETİCİLERİ VE KULLANICILARIN TCR HAKKINDAKİ DEĞERLENDİRMELERİ

RBG 200 kullanan bankaların üst düzey yönetici ve son kullanıcılarının video röportajlarının gösterildiği etkinlikte, gerek konsept gerekse RBG 200 ve Protem satış sonrası hizmetlerine yönelik fikirleri katılımcılarla paylaşıldı. Ayrıca, etkinlik sırasında bu bankalardan yetkili kişiler de TCR kullanımlarına ilişkin banka görüşlerini kısa sunumlarla katılımcılarla paylaştılar. İşte RBG-200 kullanan bankaların video röportaj ve sunumlarından satır araları: 

* “Her ne kadar para kullanımı ATM’lere kaysa da para girişi ve çıkışı olan şubeler için TCR’lar oldukça önemli. TCR sayesinde çalışanlarımız müşterilerimize daha çok zaman ayırıyor. Hem müşteriye daha fazla konsantre oluyorlar hem de kasa mutabakatı süresi azalıyor.”  

* “Banka olarak teknolojiye çok önem veriyoruz ve TCR’ların bu anlamda stratejik bir makine olduğundan işlerimizi daha rahat yapmamızı sağlıyor. Bu cihazlar sayesinde işlem süreleri kısaldı, güvenlik arttı, çalışanlar azalan risk sayesinde daha rahat ve daha kolay işlem yapabiliyor”.  

* “TCR makineleri sayesinde şubelerdeki operasyonel verimliliğimiz arttı. Gişe görevlisi başına günlük 70-80 dakikalık zaman kazanıyoruz. 4 yıl boyunca bankamızdaki gişe sayısı yüzde 30 arttı ama gişe görevlisi sayısı yüzde 8 azaldı. En önemlisi faydalarından biri de artık kasa mutabakatı sorunu yaşamıyoruz.”   

* “TCR’lar sayesinde gişe görevlisi işleri daha hızlı yaparak müşterilerle daha fazla temas kuruyor. Kasa mutabakatı sorunu kalmadığı için gişe görevlileri işlerini daha rahat bir şekilde yapabiliyor.” 

* “TCR’lar çalışanlarımıza gün başı ve gün sonunda her gün 15’er dakika zaman kazandırıyor.” 

* “Bankacılık olarak her ne kadar dijitale yönelsek de şubelerde nakit ağırlığının korunduğu bir gerçek. Bu da TCR’ların önemini artırıyor. Gişe görevlilerimiz hem zaman kazanıyor hem de işlerini daha güvenli bir şekilde yapabiliyor.” 


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster