Ana SayfaBankacılıkBankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları---

Bankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları

3 / 7
Bankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları
27 Temmuz 2016 - 12:09 www.finansgundem.com

GLORY, 100’ÜNCÜ YILINI KUTLAMAYA HAZIRLANIYOR

Etkinliğin açılış konuşmasında Türkiye’de de bu pazarın büyüyeceğine dikkat çeken Protem Genel Müdürü Semih Özbek, Türkiye distribütörlüğünü üstlendikleri Glory’nin 1918 yılında kurulduğunu, 1950’den itibaren de ana faaliyet alanını nakit yönetimi olarak belirlediğini anlattı.  

FAYDA/MALİYET ANALİZİ ÖN PLANA ÇIKIYOR 

Protem’in 2007 yılından bu yana “gişematik, veznematik, otomatik para kasası” gibi isimlerle anılan nakit çevrim cihazlarının (TCR) satışını yaptığını hatırlatan Özbek, Türkiye’deki pazarın durumunu ise şu sözlerle değerlendirdi:  

“TCR başından beri Türk bankalarının hep ilgisini çeken bir cihaz oldu. Bizimle de farklı üreticilerle de pilot uygulamalar yapıldı. Önceleri yalnızca bir banka TCR’ı yaygın olarak kullandı. O dönemde bazı bankaların denedikleri makinalar veya fayda maliyet oranlarıyla ilgili çekinceleri oldu ve nihayetinde birçok banka tamamen vazgeçmese de TCR konseptini askıya aldı. Ancak, son 4 yılda ülkemizde TCR’a geçiş hızı arttı ve TCR kullanan müşteri sayımız dörde çıktı.” 


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster