Ana SayfaYaşam-MagazinAytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği---

Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği

8 / 10
Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği
25 Aralık 2014 - 12:44 www.finansgundem.com

RAKİPLERİNİZİN BELDEN AŞAĞI TAVIRLARINA HAZIR OLUN

İkizler ve yükselen İkizler 2015 
(21 Mayıs - 20 Haziran) 

23 Aralık 2014 ten itibaren sert ve fazlasıyla disiplin talepli bir öğretmen olarak da değerlendirebileceğimiz Satürn yaklaşık iki buçuk yıl kalacağı yedinci evinize yerleşti ve yeni yılın ilk değerlendirilmesi gereken astrolojik gelişmesi oldu.
Ben olmanın yerini biz olmaya bıraktığı yedinci ev, evlilik, iş ortaklıkları ve iki taraf ya da kişi arasında resmi anlaşma ile bağlı olunanlar başta olmak üzere tüm birliktelikleri, sözlü ya da yazılı anlaşmaları yönetir. Bu ev hem anlaşma  hem de anlaşmazlıklar içerdiğinden size karşı olanlar, düşmanlar, rakipler ve aynı zamanda en sadık yandaşlarınız da bu evin kapsamı içindedir.
Bu  iki buçuk yıllık süreçte sizler de en çok eşleriniz ,iş ortaklarınızla olan ilişkileriniz alanında sınanarak, bazı zorluklar, kısıtlanmalar hatta bazı düşmanlıklar deneyimleyebilirsiniz. Yürümeyen bazı evlilik ve ortaklıklarınız bu süreçte sonlanırken iş hayatında bazı rakiplerin belden aşağı tavırları ile de karşılaşabilirsiniz.
Renkli ve çok eşli bir özel hayatı olanlarınıza da tek eşliliğe yönlendirebilecek bir dönem de olabilir Satürn yay dönemi…
Kısaca diyebiliriz ki Satürn ciddiyet ve sorumluluk bekler, beklediği gerçekleşirse olumsuzluk ve zorluk olarak yaşattığı her konu için ise ilerde bir ödül beklemektedir. Bu sebeple yukarıda detaylarını paylaştığım yedinci ev konularına dikkat ve sorumlulukla yaklaşmanız halinde süreçte ceza gibi görünen her durum sizin için ödüle dönüşecektir. Geleceğini güzelleştirmek isteyen Satürn ün verdiği derslerden başarıyla geçmelidir aksi takdirde başarısız olduğu dersler zorlayıcı karmasında sürekli tekrar bulur.
23 aralık2014 te başlayan bu hareket 14 mart 2015 te bir retro ile form değiştirecek…. 2 Ağustos’a kadar olan bu süreçte Retro Satürn bulunduğu yasam alanınız olan yedinci ev ve ortaklıklar alanındaki geliştirici aktivitesini bir miktar yavaşlatacak ve adeta eli sopalı bir öğretmenden insaflı bir yol göstericiye dönüşerek geçmişi telafi etme şansı verecek ki bir çeşit kurtarma sınavına tabii olacağınız söylenebilir. Bu süre içinde  karmik öğretici tarafından verilen  telafi şanslarını  ciddiye alarak değerlendirmeli, sınırlarınızı doğru algılamak, sorumluluklarınızı tam olarak yerine getirmek ,doğru olmadığını bildiğiniz halde eylemlerinizi  sürdürmemek ve hatta birini bitirmeden asla diğerine geçmemek şeklinde yorumlamalısınız … Bu dönem doğru eylemlerle yanlışları ayırt ve aynı zamanda telafi etme sansı veriyor ve kesinlikle değerlendirilmeli… Ayrıca bu dönemi ani olarak verilmiş kararlar sonucu bağlayıcı sözlerden uzak durulması  gereken bir zaman dilimi olarak algılamak da mümkün.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster