Ana SayfaYaşam-MagazinAytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği---

Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği

3 / 10
Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği
25 Aralık 2014 - 12:44 www.finansgundem.com

16 nisanda başlayacak oğlaktaki Plüton retrosu-24 Eylül’de sona erecek . Plüton retrosu süresince etkilediği kariyer ve itibar evinizde bazı gizli durumlar ortaya çıkarak değişimin gerekli ya da haklı olup olmadığını sorgulatacak. Artan sezgisel yetenekleriniz bazı olayları daha gerçekleşmeden fark etmenize hatta önlem almanıza yardımcı olabilir.

18 Mayıs -11 Haziran arası Merkür yöneticisi olduğu ikizler burcunda retro harekette olacak. Bu süreç özellikle kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla olan iletişiminizde yaşanabilecek sorunlar ve yanlış anlamalar ile zihinsel düzedeki kafa karışıklarını destekler nitelikte olacak. Bu süreçte her türlü elektronik eşya alışverişinden uzak durmaya çalışmalı, çalışmalarınızın back-uplarını alma konusunda daha hassas olmalı ve bağlayıcı bir sözleşme imzalamaktan kaçınmalısınız.


27 Temmuz- 7 Eylül arasında Venüs retro harekette olacak. Bu süreçte kurulacak evlilik bağları evrensel desteklerden bir miktar mahrum olabileceği gibi evliliğe giden bir ilişkiyi sabote etme yolunda yeniden sahneye çıkan eski sevgililer de söz konusu olabilir. Doğurganlık bu süreçte azalırken spekülatif kazançlar peşinde olanlarınız açısından bazı hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Kesinlikle fiziki estetik müdahalelerden uzak kalınması gereken bir dönem.

Yine aynı dönemde başlayan ancak Aralık 25 ‘ e kadar sürecek Uranüs ün burcunuzda retro hareketi var. Bu dönem genel ruh haliniz genele uyum sağlamakta zorlanacağınız adınıza yapılan planlara uymak bir yana çok sinirleneceğiniz her konuda kendi bildiğinizi yapmak isteyerek mümkün olan en ileri düzeyde özgür olmayı talep edeceğiniz bir dönem olarak etkide bulunacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster