Ana SayfaYaşam-MagazinAytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği---

Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği

5 / 10
Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği
25 Aralık 2014 - 12:44 www.finansgundem.com

KEFİL OLURKEN İYİ DÜŞÜNÜN, KÜSLÜKLERİ BİTİRME FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Boğa ve yükselen  Boğalar 2015

(20 Nisan - 20 Mayıs) 
 

Sevgili Boğalar

23 Aralık 2014 ten itibaren sert ve fazlasıyla disiplin talepli bir öğretmen olarak da değerlendirebileceğimiz Satürn yaklaşık iki buçuk yıl kalacağı sekizinci evinize yerleşti ve yeni yılın ilk değerlendirilmesi gereken astrolojik gelişmesi oldu.

Sekizinci ev yeniden doğuş, yenilenme ve enerjinin dönüşümü ile ilgili olmakla beraber ortak para konularını da içerir. Bu ev sizin başkalarına ya da başkalarının size ödemekle yükümlü olduğu para ile birlikte ödüller, hediyeler, miraslar, vergi ödemeleri ve iadeleri, primler, komisyonlar, telifler, nafakalar, ipotekler, krediler, borçlar gibi finansal konuları yönetir. Mesela büyük bir iş fikrini finanse etmek için paraya ihtiyacınız olduğu zaman, başarılı olma şansınız bu evdeki yerleşimlerle ilgilidir. Bu ev aynı zamanda partnerinizin maddi durumunu gösterir. Bitişleri ve geride bırakılması gereken şeyleri de yöneten ev olarak ameliyatları da içerir.

İşte Satürn ün sekizinci evinizdeki iki buçuk yıllık misafirliği süresince siz yükselen boğalar başta eşiniz olmak üzere ailenizden almakta olduğunuz maddi ve manevi desteğin bazı koşullara bağlanmasını, eskiye göre kısıtlanmasını deneyimleyebilirsiniz.(Kendi kazançlarınızın artması ile artık desteğe ihtiyaç duymaya da bilirsiniz) Bu  süreçte varsa ödenmemiş vergiler, sigorta  primleri gibi konularla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Mirastan gelen mülkler ve paralar ile ilgili konulara tahmin ettiğinizden çok para ve zaman harcayabilirsiniz.

Kısaca Satürn ciddiyet ve sorumluluk bekler, beklediği gerçekleşirse olumsuzluk ve zorluk olarak yaşattığı her konu için ise ilerde bir ödül beklemektedir. Bu sebeple yukarıda detaylarını paylaştığım sekizinci ev konularına dikkat ve sorumlulukla yaklaşmanız halinde süreçte ceza gibi görünen her durum sizin için ödüle dönüşecektir. Geleceğini güzelleştirmek isteyen Satürn ün verdiği derslerden başarıyla geçmelidir aksi takdirde başarısız olduğu dersler zorlayıcı karmasında sürekli tekrar bulur.

Önümüzdeki iki buçuk yıllık süreçte vergiler başta olmak üzere ödemekle yükümlü olduğunuz konularda çok daha hassas olmalı ve şu ana kadar finansal destek aldığınız odaklardan aynı desteğin daha zor gelebileceğini bilerek kendi kazançlarınızı arttırmanın yollarını aramalısınız.

23 Aralık2014 te başlayan bu hareket 14 Mart 2015 te bir retro ile form değiştirecek… 2 Ağustos’a kadar olan bu süreçte Retro Satürn bulunduğu yaşam alanınız olan dokuzuncu evdeki  geliştirici aktivitesini bir miktar yavaşlatacak ve adeta eli sopalı bir öğretmenden insaflı bir yol göstericiye dönüşerek geçmişi telafi etme şansı verecek ki bir çeşit kurtarma sınavına tabii olacağınız söylenebilir. Bu süre içinde karmik öğretici tarafından verilen  telafi şanslarını  ciddiye alarak değerlendirmeli, sınırlarınızı doğru algılamak, sorumluluklarınızı tam olarak yerine getirmek ,doğru olmadığını bildiğiniz halde eylemlerinizi  sürdürmemek ve hatta birini bitirmeden asla diğerine geçmemek şeklinde yorumlamalısınız … Bu dönem doğru eylemlerle yanlışları ayırt ve aynı zamanda telafi etme sansı veriyor ve kesinlikle değerlendirilmeli… Ayrıca bu dönemi ani olarak verilmiş kararlar sonucu bağlayıcı sözlerden uzak durulması hiç kimseye kefil olunmaması gereken bir zaman dilimi olarak algılamak da mümkün.

Senenin ilk güneş tutulması 20 Mart 2015 günü Balık burcunda tam bir tutulma şeklinde meydana gelecek. Bu tutulma sizin için balık burcunun bulunduğu 11.evin konuları olan sosyal yaşam, dostlar, arkadaşlar alanında gerçekleşiyor olacak. Tutulma zamanı Satürn retrosuna yani telafi şansı verilen döneme geldiğinden bir süredir sorunlu giden dostluklarınız ya da içe kapanık, sosyalleşmenizi engelleyen tavrınızla ilgili yeni bir bakış geliştirme şansı , dargınlıkların sona ermesiyle arkadaşlar arası ilişkilerin düzeltilmesi konusunda fırsatlar tanıyor olacak. Ayrıca tutulma zamanı dostlarınızın artan destekleri ile sizi üzüntüye solan durumlardan kurtulmanız bile söz konusu olabilir.

Yılın ikinci tutulması kısa süre sonra 4 Nisan'da Terazi burcunda bir Ay tutulması şeklinde gerçekleşecek. Altıncı evinizde gerçekleşecek bu tutulma geçtiğimiz ekim ayında koç burcundaki tutulma sırasında sağlığınız ve gündelik yaşamınızla ilgili açılan dosyaların kapanacağı ,pozitif başlangıçlar yapıldıysa ödüllerinin alınacağın ,negatif gelişmelere duyarsız kalındıysa bazı bedellerin ödenebileceği bir süreç olabilir. Terazi burcu ile ortak yöneticiniz Venüs sayesinde bu dönemde iş ortamınızla ilgili güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

8 nisanda aslandaki Jüpiter düz hareketine geçerken artık bolluk bereket ve bilgelik etkileri somutlaşarak dışarıdan da algılanabilir, gözlemlenebilir şekle dönüşüyor olacak.Sizin için bu astrolojik gelişme gayrimenkul ile ilgili her türlü alım satım ya da kiralama işlemi ile ilgili konularda kazançlı olabilecek gelişmeleri ,evde olacak bolluk bereketi ifade ediyor .

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster