Ana SayfaYaşam-MagazinAytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği---

Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği

4 / 10
Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği
25 Aralık 2014 - 12:44 www.finansgundem.com

12 Ağustos'ta ise şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter Aslan burcundaki yolculuğunu sonlandırıp 10 Eylül 2016'ya kadar kalacağı Başak burcundaki  seyahatine başlıyor olacak. Bu süreçte süregelen bir hastalığınız varsa bile sizi şifaya yaklaştıran gelişmelerle gündelik akışınız içinde daha kolaylıkla olumluluklarla akan bir gündeme sahip olabilirsiniz.

Daha sağlıklı yaşamak konusunu ciddiye alabilir, gündelik yaşam kalitenizi arttıracak çabalarınızda evrenden büyük destekler görebilirsiniz.

10 eylül Jüpiter başak geçişinden birkaç gün sonra 13 Eylül'de parçalı bir Güneş tutulması meydana gelecek. Hem iş ve çalışma ortamınıza düzen, titizlik ve sadelik getirirken bir taraftan üzerinizdeki angarya işlerinizi alacak yeni yardımcı ve çalışanlar alabileceğinize işaret etmekte. İş ortamınızda ve gündelik yaşamınızda titizlik, düzen, yeni bir sistem oturtma konusunda çabanız desteksiz kalmayacak. Her şekilde yeni iş ve müşterilerle karşılaştıracaktır sizleri. 

28 Eylül'de ise burcunuzda yılın son tutulması olarak bir Ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizi görünüşünüz ve dışarıdan algılanan tavırlarınızla ilgili bazı değişiklikler yapmaya yöneltebilir. Bazılarınız yanlarında çalışanlara çok sert bir dil kullanmaya başlarken bazılarınız estetik ameliyatlar için randevular alabilir. Ancak tutulma motivasyonu ile ani verilen kararların hızla uygulanması sağlık alanındaki negatif etkilerden dolayı bazı sakıncalı sonuçlar doğurabilir…

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster