Ana SayfaYaşam-MagazinAytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği---

Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği

2 / 10
Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği
25 Aralık 2014 - 12:44 www.finansgundem.com

DIŞ TİCARET, MADOYA, TURİZM, TARIM SEKTÖRLERİNDE ÇALIŞANLAR İÇİN ZORLUKLAR OLABİLİR

Koç  ve yükselen Koç 2015
(21 Mart - 19 Nisan) 
Sevgili Koçlar

23 Aralık 2014 ten itibaren sert ve fazlasıyla disiplin talepli bir öğretmen olarak da değerlendirebileceğimiz Satürn yaklaşık iki buçuk yıl kalacağı dokuzuncu evinize yerleşti ve yeni yılın ilk değerlendirilmesi gereken astrolojik gelişmesi oldu.

 Dokuzuncu  ev bizi büyük ve cesur düşünmeye ve geleceği en geniş kapsamı ile dikkate almaya teşvik eden bir ev olarak  belirli bir hazırlık ve disiplin ister. Ayrıca uzak mesafe yolculuklar, uluslararası ticaret, yabancı ülkelerdeki insanlarla haberleşme ve ilişkiler, uzak akrabalar ve yüksek eğitim bu önemli ev tarafından yönetilir.

Her konudaki inancınızı, tavrınızı ve bakış açınızı, ahlak ve etik dahil karmaşık konuları anlama çabalarınızı yöneten bu ev felsefe, din, yayımcılık, hukuki ve akademik konularla ilgili tartışmaları da içerir.  Zihinsel keşifler ve zihnin yüksek aktivitesi de bu evin önemli başlıkları arasındadır.

Bu sebeple bu süreçte başta üniversite ve üzeri düzeyde eğitim görenleriniz ile akademik kariyer yapmak isteyenlerinizin disiplinli olmaları, sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeleri gerekecek aksi takdirde hoşgörüsü az bir öğretmen olarak Satürn hayatlarınızı zorlaştırabilir.

İş dünyasında ise tarım, turizm, dış ticaret, medya ve haberleşme sektörlerinde çalışanlarınız için artan kurallar, zorluklar söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde yurt dışına, uzaklara yapacağınız bireysel seyahatler ile dışarıdan satın alacağınız ya da satacağınız  ürünler ile ilgili de bazı kısıtlayıcı, eskiye göre zorlaşmış durumlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

Önümüzdeki iki buçuk yıllık süreçte hukuki herhangi bir sorununuz olursa hafife almamanızı , mutlaka  profesyonel destek ve danışmanlık almanızı öneririm.

Kısaca Satürn ciddiyet ve sorumluluk bekler, beklediği gerçekleşirse olumsuzluk ve zorluk olarak yaşattığı her konu için ise ilerde bir ödül beklemektedir. Bu sebeple yukarıda detaylarını paylaştığım dokuzuncu ev konularına dikkat ve sorumlulukla yaklaşmanız halinde süreçte ceza gibi görünen her durum sizin için ödüle dönüşecektir. Geleceğini güzelleştirmek isteyen Satürn ün verdiği derslerden başarıyla geçmelidir aksi takdirde başarısız olduğu dersler zorlayıcı karmasında sürekli tekrar bulur.

23 aralık2014 te başlayan bu hareket 14 Mart 2015 te bir retro ile form değiştirecek…. 2 Ağustos’a kadar olan bu süreçte Retro Satürn bulunduğu yaşam alanınız olan dokuzuncu evdeki  geliştirici aktivitesini bir miktar yavaşlatacak ve adeta eli sopalı bir öğretmenden insaflı bir yol göstericiye dönüşerek geçmişi telafi etme şansı verecek ki bir çeşit kurtarma sınavına tabii olacağınız söylenebilir. Bu süre içinde karmik öğretici tarafından verilen  telafi şanslarını  ciddiye alarak değerlendirmeli, sınırlarınızı doğru algılamak, sorumluluklarınızı tam olarak yerine getirmek,  doğru olmadığını bildiğiniz halde eylemlerinizi  sürdürmemek ve hatta birini bitirmeden asla diğerine geçmemek şeklinde yorumlamalısınız … Bu dönem doğru eylemlerle yanlışları ayırt ve aynı zamanda telafi etme sansı veriyor ve kesinlikle değerlendirilmeli… Ayrıca bu dönemi ani olarak verilmiş kararlar sonucu bağlayıcı sözlerden uzak durulması  gereken bir zaman dilimi olarak algılamak da mümkün.

Senenin ilk güneş tutulması 20 Mart 2015 günü Balık burcunda tam bir tutulma şeklinde meydana gelecek. Bu tutulma balık burcunun temsil ettiği tüm konular olan bilinç dışınız, ruhsal konularınız, gizli benliğinizi derinden etkileyecek. Tutulma zamanı Satürn retrosuna yani telafi şansı verilen döneme geldiğinden size spirituel  anlamda iyi gelecek yeni yollar , çabalar getirebilir ya da iç dünyanızda yaşayacağınız bir yeniden hesapla  rahatlayabilir  kendi içinizde de problemlerinizi çözebilirsiniz. Bu süreç kullanılmamaktan körelen yetenekleri de canlandırma onlardan yararlanmaya başlama dönemidir .


Yılın ikinci tutulması kısa süre sonra 4 Nisan'da Terazi burcunda bir Ay tutulması şeklinde gerçekleşecek. Adeta geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleşen Koç burcu tutulmasının tam karşıtı olarak tamamlayıcı bir fonksiyonla gerçekleşiyor olacak. Koç tutulmasında ekilen tohumlar için hasat zamanı diyebiliriz.  Öte yandan karşıt burcunuzda gerçekleşecek bu tutulma ikili ilişkiler alanında test edici bazı tepkisel davranışlar, tepkiselliğin ardında yatacak iç huzursuzluğu yaratabilir. Ay tutulmasını hasarsız atlatabilmek ancak  kendinize uygun bir yöntemle sakinleşebilmeniz ile mümkün olacaktır…  

8 Nisan’da sizin gibi ateş yoğun aslandaki jupiter düz hareketine geçerken artık bolluk bereket ve bilgelik etkileri somutlaşarak dışarıdan da algılanabilir, gözlemlenebilir şekle dönüşüyor olacak. Sizin için bu astrolojik gelişme aşk, şans ve çocuklar alanında  bolluk bereket ve pozitif gelişmeler vaat ediyor olacak ta ki aynı evi etkileyen başka bir negatif etki olana kadar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster