Ana SayfaYaşam-MagazinAytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği---

Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği

6 / 10
Aytug Yüceer Özdemir 'den iş dünyasının geleceği
25 Aralık 2014 - 12:44 www.finansgundem.com

16 nisanda başlayacak oğlaktaki Plüton retrosu-24 Eylül’de sona erecek . Plüton retrosu süresince etkilediği yurt dışı ile ilgili konular, ticaret ve seyahat ve yüksek eğitim konularında bazı gerginlik yaratıcı değişimler ,gizli saklı  konular söz konusu olabilir.

18 Mayıs -11 Haziran arası Merkür yöneticisi olduğu ikizler burcunda retro harekette olacak. Bu süreç özellikle çalışılarak elde edilen kazançlar ,işle ilgili yapılan kontratlar bazı iletişim kazaları yüzünden sıkıntı yaratabilir. İş ile ilgili tahsilatlarda yanlış anlamalar yüzünden aksaklıklar olabilir.

27 Temmuz- 7 Eylül arasında başakta başlayıp aslanda sonlanacak Venüs retrosu yaşanacak. Aşk, şans, çocuklar ile ilgili konularda bazı güven sarsıcı, can sıkıcı olabilecek gelişmeler yaşanabilir ki yaklaşık 40 gün sürecek bu süreçte bazı aşklar büyük sınavlardan geçebilir. Çocuklarınızla ilgili tasvip etmediğiniz bazı gündemler oluşabilir.

Yine aynı dönemde başlayan ancak Aralık 25 ‘ e kadar sürecek Uranüs ün koç burcundaki retro hareketi ile olmadık hayallere kapılabilir, genele ve gerçek hayata uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Özgür ve bağımsız olma arzunuz bilinçdışınızda yoğunlaşıp bilinç düzeyindeki kararlarınızı etkilemeye başlayabilir. 

Derslerden başarıyla geçmelidir aksi takdirde başarısız olduğu dersler zorlayıcı karmasında sürekli tekrar bulur.

Önümüzdeki iki buçuk yıllık süreçte vergiler başta olmak üzere ödemekle yükümlü olduğunuz konularda çok daha hassas olmalı ve şu ana kadar finansal destek aldığınız odaklardan aynı desteğin daha zor gelebileceğini bilerek kendi kazançlarınızı arttırmanın yollarını aramalısınız.

23 Aralık2014 te başlayan bu hareket 14 Mart 2015 te bir retro ile form değiştirecek… 2 Ağustos’a kadar olan bu süreçte Retro Satürn bulunduğu yaşam alanınız olan dokuzuncu evdeki  geliştirici aktivitesini bir miktar yavaşlatacak ve adeta eli sopalı bir öğretmenden insaflı bir yol göstericiye dönüşerek geçmişi telafi etme şansı verecek ki bir çeşit kurtarma sınavına tabii olacağınız söylenebilir. Bu süre içinde karmik öğretici tarafından verilen  telafi şanslarını  ciddiye alarak değerlendirmeli, sınırlarınızı doğru algılamak, sorumluluklarınızı tam olarak yerine getirmek ,doğru olmadığını bildiğiniz halde eylemlerinizi  sürdürmemek ve hatta birini bitirmeden asla diğerine geçmemek şeklinde yorumlamalısınız … Bu dönem doğru eylemlerle yanlışları ayırt ve aynı zamanda telafi etme sansı veriyor ve kesinlikle değerlendirilmeli… Ayrıca bu dönemi ani olarak verilmiş kararlar sonucu bağlayıcı sözlerden uzak durulması hiç kimseye kefil olunmaması gereken bir zaman dilimi olarak algılamak da mümkün.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster