Foto GaleriYaşamVücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

6 / 10 Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu
31 Mart 2019 - 09:00

5. Sınırı alkol

Karaciğerinizde alkolün %90'dan fazlası metabolize edilir. Karaciğer enzimleri, kansere neden olan bir kimyasal olarak bilinen, asetaldehit için alkolü metabolize eder. Asetaldehit'i bir toksin olarak tanıyan karaciğeriniz onu daha sonra asetat adı verilen zararsız bir maddeye dönüştürür.

Gözlemsel çalışmalar kalp sağlığına yararlı olduğu için düşük-orta düzeyde alkol tüketimini göstermiş olsa da, aşırı alkol tüketimi sayısız sağlık sorununa neden olabilir. Aşırı alkol tüketimi, yağ birikmesine, enflamasyona ve yaralara neden olarak karaciğer fonksiyonunuza ciddi şekilde zarar verebilir. Karaciğeriniz yeterli şekilde çalışamaz ve vücudunuzdaki atıkları ve diğer toksinleri süzmek de dahil olmak üzere gerekli görevleri yerine getiremez. Bu nedenle, alkolün sınırlandırılması veya tamamen bırakılması, vücudunuzun detoks sisteminin güçlü çalışmasını sağlamanın en iyi yollarından biridir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster