Foto GaleriYaşamVücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

10 / 10 Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu
31 Mart 2019 - 09:00

9. Diğer detoks ipuçları

Mevcut kanıtlar vücudunuzdaki toksinlerin atılması için detoks diyetlerinin kullanımını desteklemese de, bazı diyet değişiklikleri ve yaşam tarzı uygulamaları toksin yükünü azaltmaya ve vücudunuzun detoks sistemini güçlendirmeye yardımcı olabilir.

Kükürt içeren yiyecekleri yiyin: Soğan, brokoli ve sarımsak gibi kükürt oranı yüksek yiyecekler kadmiyum gibi ağır metallerin atılımını arttırır. 

Kişniş aromalı yemekler yiyin: Kişniş, kurşun gibi ağır metallerin, bazı toksinlerin ve ftalatlar da dahil olmak üzere kimyasalların atılımını arttırır.

Glutatyon desteği: Yumurta, brokoli ve sarımsak gibi kükürt bakımından zengin besinler yemek, vücudunuz tarafından üretilen ve detoks için önemli rol oynayan büyük bir antioksidan olan glutatyonun işlevini artırmaya yardımcı olur.

Doğal temizlik ürünlerine geçin: Ticari temizlik maddeleri yerine sirke ve kabartma tozu gibi ürünlerden yapılan doğal temizlik ürünlerini seçmek, potansiyel olarak toksik kimyasallara maruz kalmanızı azaltabilir.

Doğal vücut bakımını seçin: Doğal deodorantların, makyaj ürünlerinin, nemlendiricilerin, şampuanların ve diğer kişisel bakım ürünlerinin kullanılması da kimyasallara maruz kalmanızı azaltabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster