Foto GaleriYaşamVücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

2 / 10 Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu
31 Mart 2019 - 09:00

1. Uykuyu önemseyin

Vücudunuzun sağlık ve doğal detoks sistemini güçlendirmek için her gece yeterli ve kaliteli bir uyku şarttır. Uyku, beyninizin kendisini yeniden düzenlemesini, yeniden şarj etmesini ve gün boyunca birikmiş toksik atık yan ürünlerini uzaklaştırmasını sağlar. Bu atık ürünlerden biri, alzheimer hastalığının gelişmesine katkıda bulunan beta-amiloid adı verilen bir proteindir. Uyku yoksunluğu olduğunda vücudunuzun bu işlevleri yerine getirme zamanı olmaz, bu nedenle toksinler birikir ve sağlığı çeşitli yönlerden etkileyebilir.

Kötü uyku; stres, anksiyete, yüksek tansiyon, kalp hastalığı, tip 2 diyabet ve obezite gibi kısa ve uzun vadeli sağlık problemleri ile ilişkilendirilmiştir. Düzenli olarak gece 7 ila 9 saat uyumalısınız. Geceleri uykuya dalmakta zorluk çekiyorsanız, uyku programına bağlı kalmak, telefon ve bilgisayardan yayılan ışığı engellemek gibi yaşam tarzı değişiklikleri yapabilirsiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster