Foto GaleriYaşamVücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

4 / 10 Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu
31 Mart 2019 - 09:00

3. Prebiyotik tüketin

Bağırsaktaki hücreler, vücudunuzu kimyasallar gibi zararlı toksinlerden koruyan bir detoks ve atılım sistemine sahiptir. Bağırsak sağlığı, bağırsaklarınızdaki probiyotikler adı verilen iyi bakterileri besleyen bir tür lif olan prebiyotiklerle başlar. Prebiyotiklerle, bağırsaktaki iyi bakteriler sağlığa faydalı olan kısa zincirli yağ asitleri denilen besinleri üretebilir. Bağırsaklarınızdaki iyi bakteriler, antibiyotik kullanımı, kötü diş hijyeni ve diyet kalitesinden kaynaklanan kötü bakterilerle dengesiz hale gelebilir. Sonuç olarak, bakterilerdeki bu sağlıksız değişim bağışıklık ve detoks sisteminizi zayıflatabilir ve hastalık riskinizi artırabilir.

Prebiyotikler bakımından zengin yiyecekler yemek, bağışıklık ve detoks sistemini sağlıklı tutabilir. İyi prebiyotik kaynakları arasında domates, enginar, muz, kuşkonmaz, soğan, sarımsak ve yulaf bulunur.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster