Foto GaleriGündemUzmanlar yanıtladı: İlk kez gribin altına düşen korona bitiyor mu?

Uzmanlar yanıtladı: İlk kez gribin altına düşen korona bitiyor mu?

3 / 11 Uzmanlar yanıtladı: İlk kez gribin altına düşen korona bitiyor mu?
14 Mart 2022 - 10:06

“2022 YILININ ORTASINDA HAYAT SALGIN ÖNCESİ GİBİ OLACAK”

Hürriyet'teki habere göre; Danimarka Devlet Serum Enstitüsü'nün baş epidemiyologu Tyra Grove Krause, yaptıkları son araştırmada Omikron'da hastaneye yatış riskinin Delta varyantının yarısı kadar olduğunu vurguladı.

Omikron'un salgının sonunu getirebileceğini söyleyen Kruse, "Çalışmamıza göre, Omikron nedeniyle önümüzdeki bahar aylarında küçük çaplı vaka artışı olacak. Ancak, yükseliş durduğunda eskisinden daha iyi bir yerde olacağız” ifadelerini kullandı.

University College London'ın Genetik Enstitüsü Müdürü Francois Balloux de "Neredeyse sona yaklaştık" açıklamasında bulundu. Prof. Balloux, bu kış Avrupa'da bazı dalgalanmalar gördüklerini ama yüksek aşı oranlarına sahip ülkelerde virüsün pandemi aşamasının ilkbaharda sona ereceğinden "oldukça emin" olduğunu söyledi.

Liverpool Üniversitesi'nden Profesör Julian Hiscox ise BBC’ye verdiği demecinde "Neredeyse sona geldik, 2022'nin ortalarından itibaren hayat pandemi öncesi gibi olacak" dedi.

Tüm bu açıklamaları dikkate aldığımızda akla gelen soru şu; Artık yeni bir Kovid döneminin başlangıcında mıyız? Bu durum hayatımız için ne anlama geliyor?

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster