Foto GaleriGündemKorona virüsle ilgili insanların doğru bildiği 8 yanlış

Korona virüsle ilgili insanların doğru bildiği 8 yanlış

4 / 8 Korona virüsle ilgili insanların doğru bildiği 8 yanlış
21 Ekim 2020 - 17:08

ZENGİNLER CORONA VİRÜSÜ AŞILARDAN PARA KAZANMAK İÇİN KULLANIYOR

Mayıs ayında, doktor Judy Mikovits, pandeminin planlı olduğunu ileri sürdüğü “Plandemic” adlı bir videoyla yeni komplo teorileri üretti. Aşı karşıtı çalışmalarıyla tanınan Mikovits, söz konusu videoda pandemiyi zenginlerin aşı çalışmalarından para kazanmak için çıkardığını ve insanları kontrol etmeye çalıştığını öne sürdü. Buna göre Microsof’un kurucusu Bill Gates ve ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci; pandemiden kar sağlamak için bir anlaşma yaptı. Mikovits ayrıca, virüsün bir laboratuvardan geldiğini ve maske takmanın insanların kendi virüsünü aktif hale getirerek onların ölmesini hızlandıracağını ortaya attı. Video, kaldırılmadan önce YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram'da sekiz milyondan fazla görüntülendi.

NEDEN YANLIŞ? 

Fauci veya Gates'in corona virüs salgının kazanca dönüştürdüğüne dair hiçbir kanıt bulunmuyor. Doktor Fauci salgın boyunca virüsün riskleri hakkında açıklama yaptı ve Gates'in ise bulaşıcı hastalıkları ortadan kaldırmaya yönelik uzun bir hayırseverlik geçmişi bulunuyor. Bununla birlikte, Mikovits’in virüsün kaynağı ve maskelerin etkinliği konusundaki iddialarının asılsız olduğu pek çok kez bilimsel kanıtlarla çürütüldü. 

İNSANLAR NEDEN İNANIYOR? 

Gates ve Fauci gibi varlıklı veya tanınmış figürler genellikle komplo teorilerinin hedefi oluyor. Trump, zaman zaman kendi corona virüs görev gücünün bir üyesi olan Fauci'ye saldırdı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster