Foto GaleriSeyahatKış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları

Kış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları

7 / 7 Kış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları
15 Kasım 2022 - 14:22

Miami / ABD

Sıcak bir kış tatili düşleyenler için bir diğer güzel seçenek, yıl boyu sıcak kalmayı başarabilen Miami. Korkunç kış koşullarından kaçan Amerikalıların da akınına uğrayan bu canlı şehir, birbirinden güzel plajları, hareketli sanat ortamı, gurme restoranları ile tam bir cazibe merkezi.

Miami’nin en ünlü kısmı şüphesiz ki şehrin güneyinde uzanan South Beach. Lüks otellerin çoğu da bu plajın çevresinde konuşlanmış durumda. Kocaman bir plaj olmasına rağmen oldukça kalabalık olabiliyor. Kalabalıktan kaçanlar için Bill Baggs Cape Florida State Park çok daha uygun. Küba’nın küçük bir örneği olan Little Havana, renkli sokakları, Küba kahveleri, Küba yemekleri, Küba restoranları ile Miami’nin en farklı köşesi. Miami’nin South Beach kısmına hakim Art Deco mimari tarzı ise, rehberler eşliğinde keşfedebileceğiniz başka bir güzellik. (N-LIFE)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster