Foto GaleriSeyahatKış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları

Kış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları

6 / 7 Kış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları
15 Kasım 2022 - 14:22

Tromsø / Norveç

Kış tatilinizde kuzeye doğru yol almayı planlıyorsanız, görmeniz gereken güzellikler arasına mutlaka Kuzey Işıkları’nı da eklemelisiniz. Ne kadar kuzeye giderseniz, görme şansınızın o kadar arttığı bu büyüleyici ışık oyunu, kış tatiline çıkmak için başlı başına bir neden olabilir. Kuzey Işıkları için düzenlenen turların, bu ışıkları en iyi nerelerde görebileceğinize dair listelerin sayısı hiç de az değil; ancak Norveç’in kuzey sınırlarında bulunan Tromsø, hem oldukça gezilip görülesi bir şehir olmasıyla, hem de Kuzey Işıkları’nın sıklıkla semalarında belirmesiyle aradan sıyrılmayı başarıyor.

Tromsø Norveç’in en güzel şehri olarak da ünlenmiş durumda. Kış aylarında burası dondurucu soğukların etkisi altında olsa da, şehirdeki hayat durmuyor. Birbirinden güzel müzeler, sanat galerileri keşfedilmeyi bekliyor. Norveç’in deniz ürünlerine odaklanan mutfağı, daha önce tatmadığınız lezzetlerle sizi tanıştırıyor. Şehrin şık otelleri ise, gece gökyüzünü görmeyi sağlayan cam tavanlı opsiyonlarıyla, sizi Kuzey Işıkları’na bir adım daha yaklaştırıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster