Foto GaleriSeyahatKış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları

Kış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları

3 / 7 Kış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları
15 Kasım 2022 - 14:22

Barbados

Kıştan nefret edenlere, güneş olsun içimi ısıtsın diyenlere en güzel seçenek Barbados. Karayiplerin en güzel adalarından biri olan Barbados’ta, bir süreliğine de olsa gri havayı kenara bırakıp, mavinin keyfini sürmek mümkün. Zaten Barbados’a gitmek için en güzel zamanlar da kış ayları. Yazın çok sıcak ve nemli olan, sık sık fırtınalarla boğuşan bu güzel ada, en güzel halini ocak ile nisan ayları arasında yaşıyor.

Barbados’un mükemmel plajları insanları bu adaya çeken en büyük etmen. Mullins ve Gibbes plajları, adanın en büyükleri olduğu gibi aynı zamanda en popülerleri. Billur gibi suların çevirdiği plajlarda snorkelling yapmak da oldukça heyecan verici. Bazı plajlarda dalgalar çok yüksek olduğundan Barbados, sörf yapanlar için de bulunmaz bir nimet. Deniz, kum ve güneşten yeterince nasiplenenler için birbirinden güzel botanik bahçeleri ve ilginç mağaralar da görülecek yerler arasında.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster