Foto GaleriSeyahatKış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları

Kış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları

2 / 7 Kış tatili yapmak isteyenler için en iyi yurt dışı rotaları
15 Kasım 2022 - 14:22

Åre / İsveç

Kışın kayak tatili yapmayı sevenlerden misiniz? Öyleyse Åre sizin için mükemmel bir seçenek. Kuzey Avrupa’nın en iyi kayak merkezi olan Åre, birçok kış sporu müsabakasına ev sahipliği yapmasıyla ünlü. Kayak tesisleri, festivaller, yarışlar, eğitimler… Yani bir kayak tatili için düşlediğiniz ne varsa Åre’de mevcut. Üstelik dog sledding gibi daha önce deneyimlemediğiniz etkinlikler de Åre’de sizi bekliyor. Soğuktan dondunuz mu? Saunalar iliğinizi kemiğinizi ısıtmak üzere emrinize amade. Karnınız mı acıktı? Åre’den sadece bir saat uzaklıkta bulunan ve dünyanın en iyi fine dining restaurantlarından biri olan Fäviken’de hayatınızda yediğiniz en güzel yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Kayak ilginizi çekmiyor mu? Öyleyse İskandinayva nın en köklü kültürlerinden biri olan Samilerin izlerini takip edip, farklı kültürleri keşfetmenin keyfini sürebilirsiniz.

Åre’de konaklamak için dağ evinden butik otellere bir sürü farklı seçenek mevcut. Ancak gerçek bir kuzey deneyimi için Igloo Åre’de kalarak buzdan yapılma yataklarda yatabilir, güne kar yürüyüşü ekibine katılarak başlayabilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster