Foto GaleriSeyahatEvlilik teklifi için en iyi yerler

Evlilik teklifi için en iyi yerler

1 / 6 Evlilik teklifi için en iyi yerler
19 Aralık 2022 - 16:33

StudyFinds isimli araştırma sitesi, son yıllarda evlilik tekliflerinin ciddi bir seramoni haline geldiğini ve bunun için çiftlerin büyük harcamalarda bulunup seyahat ettiklerini belirtti. Özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde evlilik oranlarının düştüğüne işaret edilen haberde, buna sebep olan durumu ise Cornell Üniversitesi'ndeki araştırmacıların şöyle açıkladığı kaydedildi: "ABD'li kadınların çoğu evlenmek istiyor ancak evlenebilecek -istikrarlı bir işi ve iyi bir geliri olan- erkeklerin sayısının az olması bunu zor hale getiriyor."

Peki her şey para mı? Aşk her şeyi affeder mi? Araştırmacılara göre evlilik halen aşka dayanıyor, ancak ekonomik durum da burada ciddi bir faktör olmaya devam ediyor: "Özellikle genç kadınların eğitim seviyelerinin artık erkek taliplerinin ortalama eğitim seviyesini aştığı için, bugün birçok genç erkeğin evlilik pazarlığına getirecek çok az şeyi var."

ABD merkezli KAYAK'ın da aralarında bulunduğu 10 farklı seyahat ajansı, evlilik teklifini cazip kılmak için gidilebilecek rotaları sıraladı. Buna göre evlilik teklifi için gidilecek en iyi 5 yer şöyle:

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster