Foto GaleriGündemÇin'deki tecrit merkezi ilk kez görüntülendi: Korku filmi gibi!

Çin'deki tecrit merkezi ilk kez görüntülendi: Korku filmi gibi!

7 / 9 Çin'deki tecrit merkezi ilk kez görüntülendi: Korku filmi gibi!
04 Kasım 2022 - 10:24

10 GÜNLÜK KARANTİNA

Tüm personel, tehlikeli madde elbiseleri giydiği için kimin kim olduğunu ayırt etmek başlangıçta imkansızdı. Ayrıca bizim gibi onlar da tesisten çıkamıyorlardı. Daha sonra bir çalışan bana günde 230 Rmb (31,75 pound) ödendiğini söyledi.

Günlük rutinim ise şu şekilde ilerledi: Sabah erkenden, pencerelerimizi ve ön basamaklarımızı püskürten endüstriyel sınıf bir dezenfektan makinesinin gürültüyle uyandık. Yemekler sabah 8, öğlen ve akşam 5’te verildi. Sabah 9 civarında, mavi tehlikeli madde giysili iki hemşire PCR testlerini uygulamak için geldi. Bir keresinde testim pozitif çıkarsa başka bir yere götürülüp götürülmeyeceğimi sordum. ‘Elbette götürüleceksin’ dedi hemşirelerden biri.

Sıkı bir kişisel rutine bağlı kaldım: Dil çalışması, iş, öğle yemeği, iş, şınav, çevrimiçi satranç… Kabinler arasında ses çok kolay geçebiliyordu ve geceleri ayakta kalıp dolaşan insanları duyabiliyordum. Şanslıydım. En azından sadece deneyimlemek yerine neler olduğunu gözlemlemek benim işimdi.

Yatak, demir bir çerçeveden ve altı tahtadan yapılmıştı ve şilte o kadar inceydi ki, tamamen düz yatmak zorunda kalıyordunuz. Bu arada karyolaya yaslanmak imkansızdı. Varışta kalışımın yedi gün olacağı söylenmesine rağmen, aslında 10 gün sürdü.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster