Foto GaleriGündemÇin'deki tecrit merkezi ilk kez görüntülendi: Korku filmi gibi!

Çin'deki tecrit merkezi ilk kez görüntülendi: Korku filmi gibi!

5 / 9 Çin'deki tecrit merkezi ilk kez görüntülendi: Korku filmi gibi!
04 Kasım 2022 - 10:24

“GİDECEĞİMİZ YER HAKKINDA HİÇBİR FİKRİMİZ YOKTU”

Hale oteldeki tek yakın temaslı olmasına rağmen otelin kapatıldığını ve dışarı çıkmasına önlem olarak da bir görevlinin beklediğini belirtiyor. Ardından da tehlikeli madde giysili adamların gelip test yaptıklarını ve bir otobüse bindirildiğini anlatıyor:

“Bir yetişkin olarak, gideceğimiz yer hakkında hiçbir fikrimiz olmadan bir yere götürülmek ilginç bir deneyimdi. Tehlikeli madde giysisi giymiş şoförümüz, telefonuyla çılgınca konuştu. Bir saat kadar sonra, sürüşü de daha çılgın hale geldi ve aklıma Guizhou eyaletinde bir karantina nakliye otobüsünün çarptığı ve 27 yolcunun öldüğü son haberler geldi. Emniyet kemerimi bağladım ve koridoru kapatan bavulumu yeniden konumlandırdım.

Sonunda bir tarlanın ortasındaki küçük bir yolda durduk. Sürücüye telsiz üzerinden yola devam etmesi talimatı verildi. Ancak bu imkansızdı çünkü önümüzde birkaç büyük vagon vardı.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster