Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

8 / 13 Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu
11 Temmuz 2017 - 16:35

TEMMUZ 2017 TERAZİ – YÜKSELEN TERAZİ YORUMLARI

Sevgili Teraziler, temmuz ayının geri kalanında göksel etkiler aslan burcunda yoğunlaşırken, 20 Temmuz mars aslan geçişi ile arkadaşlarınız, dostlarınız arasında hareketli günler sizi bekliyor olacak. Mesela ‘ben’ yerine ‘biz’ ile mutlu olmak havasında olabilirsiniz. Bir süredir aramadığınız arkadaşlarınızı aramak, görmek isteyebilir, bir süredir kabak tadı verenlerden ise uzaklaşma planları yapabilirsiniz.

23 Temmuz aslan yeni ayı, bazılarınız için yeni arkadaşlar yeni çevreler demek olurken bazılarınız da eskilerden bazılarına veda getirebilecek.

26 Temmuz’da Merkür, başakta ilerlemeye başladığında kendinizle baş başa kaldığınız her anda artan bir zihinsel faaliyet içinde olabilir, artan gün içi hayallerin tadını çıkarabilirsiniz.

31 Temmuz Venüs yengeç burcunda yol almaya başladığında ise kariyerinize dair gerçekleşebilecek müjdeli olaylara hazır olmalısınız. Uzun süredir arzu ettiğiniz pozisyonu, işi ya da projeyi bu 3 haftalık süreçte kapabilirsiniz.

Güneşin tüm parlaklığı ile yaşama sevinci verdiği bir ay olması dileğiyle…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster