Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

4 / 13 Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu
11 Temmuz 2017 - 16:35

TEMMUZ 2017 İKİZLER – YÜKSELEN İKİZLER YORUMLARI

Sevgili İkizler, temmuz ayının geri kalanında göksel etkiler aslan burcunda yoğunlaşırken, 20 Temmuz mars aslan geçişi ile zodyağın yaratıcı iletişimcileri olan sizler de aşırı artan zihinsel aktiviteniz, aşkın yaratıcı fikirleriniz ile dikkatinizi, odağınızı toplamakta güçlük çekebilirsiniz. Etrafınızla artan bir iletişimde olarak sürekli yazmak, çizmek ve paylaşmak isteyecek gibisiniz.

Özellikle dikkat gerektiren işleri olanlarınız için zor zamanlar söz konusu olabilir. Kalanınız için de trafikte daha dikkatli olma gereği olabilir.

23 Temmuz aslan yeni ayı, bazılarınız için yepyeni yaratıcı bir projenin başlaması demek olurken bazılarınız kısa süreli bir seyahate merhaba demek olabilir.

26 Temmuz’da Merkür, başakta ilerlemeye başladığında, eve ve yuvaya dair ertelediğiniz konular, kiralama, satma veya satın alma konuları yeniden gündeme oturacak gibi. Evde tadilat da söz konusu olabilir.

31 Temmuz Venüs yengeç burcunda yol almaya başladığında ise uzun zamandır beklediğiniz kazanç artışı, emeklerinizin daha hızla kazanca dönüşeceği 3 haftalık bir süreç de başlamış olacak.

Güneşin tüm parlaklığı ile yaşama sevinci verdiği bir ay olması dileğiyle…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster