Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

6 / 13 Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu
11 Temmuz 2017 - 16:35

TEMMUZ 2017 YENGEÇ – YÜKSELEN YENGEÇ YORUMLARI

Sevgili Yengeçler, temmuz ayının geri kalanında göksel etkiler aslan burcunda yoğunlaşırken, 20 Temmuz mars aslan geçişi ile parasal konularda, kazançlar alanında bugüne kadar olmadığınız kadar hırslı olabilir, enerjinizi yeni yatırımlara yönlendirebilirsiniz. Ancak kazanmak kadar harcamaya yönelik motivasyon sağlayan bu geçiş konusunda dikkatli olmak gereği var. Yeni kazanç alanları ararken mevcutları da nasıl koruyacağınız konusunda düşünmelisiniz.

23 Temmuz aslan yeni ayı, bazılarınız için yepyeni kazanç, bazılarınız için ise yeni gider kapıları açılmasına yol açabilir.

26 Temmuz’da Merkür, başakta ilerlemeye başladığında yaratıcılık ve yakınlara yapılacak seyahatler gündemin en önemli konuları olmaya başlayacak. Kardeşlerle ilişkiler veya onlara dair haberler de söz konusu olabilir.

31 Temmuz’da Venüs burcunuzda yol almaya başladığında ise hayatınızda kendinizi uzun zamandır bu kadar güzel ve alımlı hissetmediğiniz farkına varabilirsiniz. Siz fakına varmasanız da aldığınız iltifatlar bunu kolaylıkla sağlayacaktır.

Güneşin tüm parlaklığı ile yaşama sevinci verdiği bir ay olması dileğiyle…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster