Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

10 / 13 Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu
11 Temmuz 2017 - 16:35

TEMMUZ 2017 YAY– YÜKSELEN YAY YORUMLARI

Sevgili yaylar, temmuz ayının geri kalanında göksel etkiler aslan burcunda yoğunlaşırken, 20 Temmuz mars aslan geçişi ile yabancılarla tanışmak, yurtdışına çıkmak, değişik kültürlerle yakınlaşmak için harekete geçmenin tam zamanı. Farklı kültürleri öğrenmek için hevesli olsanız da ahlaki konularını irdelemek ya da eleştirmek konusunda dikkatli olmalısınız.

23 Temmuz aslan yeni ayı uzaklara yapılacak bir seyahat ya da yeni yabancı müşteriler, tedarikçiler getirebilir. Bazılarınız bu süreçte yurtdışına bile taşınabilir.

26 Temmuz’da Merkür, başakta ilerlemeye başladığında tüm gündem, iş güç kariyerin ilerlemesine yoğunlaşacak. Pr çalışmalarının tam zamanı.

31 Temmuz Venüs yengeç burcunda yol almaya başladığında ise finansal konularda umulmadık destekler almanız, kredi başvurularınızın olumlu sonuçlanması, emekli maaşınızın bağlanması ya da bir miras konusunun çözümlenmesi söz konusu olabilir.

Güneşin tüm parlaklığı ile yaşama sevinci verdiği bir ay olması dileğiyle…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster