Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

3 / 13 Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu
11 Temmuz 2017 - 16:35

TEMMUZ 2017 BOĞA – YÜKSELEN BOĞA YORUMLARI

Sevgili Boğalar, temmuz ayının geri kalanında göksel etkiler aslan burcunda yoğunlaşırken, 20 Temmuz mars aslan geçişi ile sizler de ev, yuva ve aileye dair ne varsa onun üzerine yoğunlaşıyor olacaksınız. Evinizde artan bir hareketlilik, artan konuklar, yeni dekorasyon fikirleri ya da yepyeni bir ev ya da başka bir gayrimenkul fikri bile söz konusu olabilir. Evin, yuvanın verdiği huzur her zamankinden iyi gelirken, evinizi özlemiş bir şekilde bir yerlerden dönebilir ya da evi daha çok eğlence ve hareket alanı haline de getirebilirsiniz.

23 Temmuz aslan yeni ayı, bazılarınız için yeni bir ev ya da yuva, bazılarınız için geleceğe dair bir yatırım ya da yepyeni eşyalar getirebilir.

26 Temmuz’da Merkür, başakta ilerlemeye başladığında gündeminiz yeniden aşkla dolup taşacak. Sevdiğinizi, sevildiğinizi tüm dünyaya ilan etmeniz söz konusu. Varsa çocuklarınız ve onlara dair neşeli konular da gündemi doldururken çocuğu olmayanlarınız çocuk sahibi olma konuşmaları yapmaya başlayabilirler.

31 Temmuz Venüs yengeç burcunda yol almaya başladığında ise kısa bir seyahat söz konusu olabilir. Kardeşleriniz ve ya yakınlarınız hakkında alacağınız güzel haberler moralinize destek olacaktır.

Güneşin tüm parlaklığı ile yaşama sevinci verdiği bir ay olması dileğiyle…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster