Foto GaleriMagazinAytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu

7 / 13 Aytuğ Özdemir yıldızlara Temmuz’u sordu
11 Temmuz 2017 - 16:35

TEMMUZ 2017 BAŞAK – YÜKSELEN BAŞAK YORUMLARI

Sevgili Başaklar, temmuz ayının geri kalanında göksel etkiler aslan burcunda yoğunlaşırken, 20 Temmuz mars aslan geçişi ile şimdi “suskun durma zamanıdır” fikriyle kendinizi bir miktar inzivaya çekmek isteyebilir, olup bitene müdahil olmak ya da edilmekten kaçınan bir tavır geliştirebilirsiniz. Bu süreci uzun süreli bir yorgunluğu ardından gelen bir zihinsel arınma dönemi olarak değerlendirmek iyi bir fikir olabilir. Aksi takdirde sebebini anlayamadığınız bir gerginlik hissi içinde olabilirsiniz.

23 Temmuz aslan yeni ayı, bazılarınız için yeni bir düşünce yapısı ya da inanç geliştirme zamanı olarak gerçekleşebilir.

26 Temmuz’da Merkür, burcunuzda ilerlemeye başladığında cümleleriniz daha çok ‘ben’ içeren ve açıkçası özeleştiri yoğun şekilde olabilir.

31 Temmuz Venüs yengeç burcunda yol almaya başladığında ise kendinize gelip ölçülü bir sosyalleşme sürecine girebilir, arkadaş ve dostlarınızla geçirdiğiniz zamanların tadını çıkarabilirsiniz.

Güneşin tüm parlaklığı ile yaşama sevinci verdiği bir ay olması dileğiyle…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster